Фольга битое стекло Olive

Codul produsului: 14744
Soldul stocului: nu avem în stoc
2 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 2
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Фольга битое стекло Olive este o alegere excelentă pentru a da un aspect unic și deosebit unghiilor dvs. Această folie de transfer este disponibilă într-o varietate de stiluri și modele, incluzând designuri grafice, florale și abstracte. Folosind această folie, puteți crea decorațiuni extravagante pentru unghiile dvs. și puteți obține un stil plăcut, rafinat și sofisticat.

Folia de transfer are o textură specială, realizată pentru a imita aspectul sticlei sparte. Caracteristicile sale includ o strălucire aprinsă, care ajută la obținerea unui efect atrăgător și ușoară aplicare. De asemenea, această folie este disponibilă în diferite nuanțe de verde, astfel încât puteți alege nuanța care vi se potrivește cel mai bine.

Pentru a aplica această folie, trebuie să urmați câțiva pași simpli. În primul rând, asigurați-vă că unghiile dvs. sunt curate și uscate. Apoi, taiați o bucată de folie suficient de mare pentru a acoperi unghia. Aplicați o cantitate mică de adeziv pentru unghii pe acesta și poziționați-l pe unghie.

Folosind un tampon de bumbac sau un penson, frecați foarte ușor folia pe unghie și apoi trageți folia de pe unghie. Ar trebui să rămână modelul de sticlă spartă pe unghie. Pentru a fixa consistent fiola în timp, aplicați un strat subțire de lac de unghii și lăsați să se usuce.

Această folie este ideală pentru persoanele care doresc să obțină un stil unic și deosebit pentru unghiile lor. Este perfect pentru evenimente speciale sau pentru zile în care te simți creativ și vrei să-ți scoți în evidență personalitatea. Încercați folia Olive de sticlă spartă și veți obține o serie de complimente despre aspectul original al unghiilor dvs.