Фимо для дизайна ногтей (колбаской) Brown rose Коричневая роза

Codul produsului: 14788
Soldul stocului: nu avem în stoc
1 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 1
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Фимо для дизайна ногтей este o metodă populară de decorare a unghiilor, care implică folosirea de diferite forme și modele, cum ar fi Фимо rotungit sau Фимо în formă de bulgări. Însă unul dintre cele mai populare modele este Фимо Brown rose - Коричневая роза.

Această variantă de Фимо este foarte populară printre pasionatele de manichiură și are un design uimitor ce impresionează prin detaliile sale deosebite. Aspectul natural al acestei culori, iar designul elegant al rozului, fac din această metodă de decorare un mod perfect de a obține o manichiură de poveste.

Acest model poate fi achiziționat sub formă de колбаска, adică un cilindru de Фимo, pe care îl poți tăia în felii foarte fine și apoi le poți aplica pe unghii. Culorile vibrante și strălucirea ei va face ca aceste unghii să fie asemenea criaturilor mitice, deosebite și încântătoare.

Aplicarea modelului Brown rose pe unghii este foarte simplă, chiar dacă nu ai experiență în acest domeniu. Фимо poate fi tăiat în felii foarte subțiri, apoi se aplică cu grijă pe unghii și se presează ușor pentru a se lipi bine. După aplicarea Фимo, unghia poate fi acoperită cu o ojă transparentă pentru a menține modelul în siguranță și pentru a proteja unghia.

Un alt avantaj al acestei metode de decorare a unghiilor este că poți combina Foilul de transfer de unghii și alte decorațiuni pentru a obține efecte deosebite, care vor face invidioase chiar și cele mai pretențioase doamne.

În concluzie, dacă vrei să ai unghii deosebite și un design care să te facă să ieși în evidență, încearcă variantă Фимо Brown rose - Коричневая роза. Cu siguranță vei obține un rezultat impresionant și vei fi admirată de fiecare dată când vei apărea la o întâlnire, la locul de muncă sau la petreceri.