Фимо для дизайна ногтей (колбаской) Orange Апельсин

Codul produsului: 14789
Soldul stocului: nu avem în stoc
2 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 2
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Фимо - un material polimeric minunat pentru decorarea unghiilor cu forme variate și culori atractive. Există o varietate de culori și stiluri disponibile în acest material pentru a crea design-uri uimitoare pe unghii. O astfel de culoare elegantă și atractivă este Orange Апельсин.

Orange Апельсин se referă la un tip de Фимо rotungit, care este disponibil sub formă de coloană mici. Acesta are o culoare strălucitoare și vibrantă, asemănătoare cu culoarea coajelor de portocală proaspete și coapte la soare. Design-ul de unghii cu acest tip de Фимо este elegant și modern.

Pentru a crea un design de unghii frumos cu Orange Апельсин, trebuie să urmați câțiva pași simpli. În primul rând, pregătiți unghia pentru a fixa Фимо. Aplicați un strat fin de bază și apoi un strat de ojă. Apoi, luați o coloană mică de Фимо Orange Апельсин și tăiați felii subțiri cu un cuțit de unghii. Puneți aceste felii de Фимо pe unghie într-un mod creativ și aranjați-le astfel încât să formeze modele atractive.

După ce ați creat modelul, aplicăți un strat fin de lac transparent pentru a fixa modelul de Фимо. Lăsați să se usuce bine și apoi aplicați un strat final de lac pentru a proteja design-ul.

În concluzie, Фимо Orange Апельсин este un material excelent pentru a crea un design de unghii frumos și eleganță. Cu ajutorul acestei tehnici și a acestui material polimeric, puteți obține design-uri de unghii minunate care vor face orice femeie să se simtă rafinată și elegantă. Deci, încercați-o și vedeți-vă unghiile transformându-se în opere de artă în miniatură.