Фимо для дизайна ногтей (колбаской) Pale strawberry Клубника

Codul produsului: 14798
Soldul stocului: nu avem în stoc
1 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Fimo este o pastă de modelat care este foarte apreciată în rândul fashionistelor pentru a crea decoratiuni unice pentru unghiile lor. Fimo rotungit, de asemenea cunoscut ca колбаской în rusă, aduce o nouă dimensiune în decorarea unghiilor.

Printre cele mai populare modele de Fimo pentru unghiile sunt cele inspirate din fructe. Pale strawberry sau клубника în rusă, este o alegere la modă pentru oricine dorește să adauge o notă dulce și feminină la aspectul lor. Aceste mici bucăți de pastă fimo rotungit arată foarte realiste și sunt ușor de utilizat.

Utilizarea Fimo rotungit pentru decorarea unghiilor este foarte simplă. Mai întâi, aplicați un strat de lac transparent pe unghiile uscate și curate. După aceea, taiați o bucățică de Fimo rotungit cu un cuțit sau cu mâinile și presați-o ușor pe unghie înainte ca lacul să se usuce complet. Apoi, aplicați un alt strat de lac transparent pentru a sigila decorul și pentru a-l proteja împotriva zgârieturilor.

Odată aplicat, decorațiunea de Fimo rotungit de culoarea pale strawberry va aduce o notă de prospețime și o strălucire subtilă la unghiile dvs. Combinați-le cu alte modele de Fimo pentru a crea un look unic și deosebit.

În concluzie, Fimo rotungit de culoare pale strawberry, inspirat de fructele proaspete de căpșună, este o alegere excelentă pentru oricine dorește să adauge unghiilor lor un decor dulce și feminin.  Acesta este usor de folosit si va ofera libertatea de a crea propriul design personalizat pentru unghiile dumneavoastra!