Набор кристаллов для ногтей Yi Kou, форма капля, 12 цветов

Codul produsului: 15073
Soldul stocului: nu avem în stoc
1 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 1
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Dacă vrei să îţi faci unghiile să strălucească şi să fie cu adevărat unice, atunci trebuie să încerci setul de cristale pentru unghii Yi Kou. Acest set este realizat din 12 cristale în formă de lacrimă şi disponibile într-o gamă variată de culori.

Aceste cristale sunt realizate din material de înaltă calitate şi sunt perfecte pentru decorarea unghiilor tale. Fie că vrei să adaugi un pic de strălucire unor unghii simple sau să realizezi un design spectaculos, acest set de cristale este alegerea perfectă.

Setul de cristale pentru unghii poate fi utilizat foarte uşor. Cu ajutorul unui gel special pentru unghii sau a unei adezive pentru cristale, poţi să aplici cu uşurinţă cristalele pe unghii, creând astfel un design unic şi elegant.

Fie că alegi culori pastelate sau culori vibrante, cristalele de la Yi Kou vor aduce strălucire şi eleganţă look-ului tău. De asemenea, setul este perfect pentru ocazii speciale, precum nunţi sau petreceri, oferindu-ţi un aspect spectaculos şi sofisticat.

În concluzie, setul de cristale pentru unghii Yi Kou este un accesoriu indispensabil pentru toate femeile care îşi doresc să aibă unghiile de invidiat. Cu o gamă variată de culori şi o formă deosebită, aceste cristale nu vor dezamăgi niciodată şi vor aduce un plus de stil şi eleganţă look-ului tău!