Andrea lipici pentru gene false

Codul produsului: 15210
Soldul stocului: nu avem în stoc
95 lei
4,96 €
5,32 $
3 cumpărat
3 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 229
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Andrea lipici pentru gene false este un produs ecologic si sigur pentru a fixa genele false pe ochi. Formula de adeziv este perfecta pentru a oferi o aderenta durabila si pentru a garanta ca genele false raman inlaturate in eventualitatea unei activitati zilnice sau o seara de petrecere.

Acest adeziv este extrem de usor de aplicat. In mod normal, adeptii folosesc o cantitate mica de lipici si o aplică pe marginea externă a benzii de gene false. In functie de preferinte, puteti aplica si pe marginea interna, dar acestea va fi cu siguranta mai dificil si poate ca nu este necesar. Este important sa asteptati cateva secunde, pana cand adezivul deveni cleios, inainte de a aplica genele false.

Un aspect important al acestui produs este faptul ca este sigur pentru ochi si nu va provoca iritatii sau probleme de vedere. Acesta este un aspect important, mai ales pentru persoanele cu ochi sensibili.

De asemenea Andrea lipici pentru gene false este ecologic si este fabricat din ingrediente naturale, precum apa si acrilati, masa primerita care nu cauzeaza toxicitate cu organismul.

Un alt beneficiu al acestui adeziv pentru genele false este faptul ca este rezistent la apa si caldura. Acest lucru inseamna ca nu trebuie sa va faceti griji daca se intampla sa transpirati sau sa va ud factorii externi va afecta aderenta genelor false pe ochi.

In concluzie, adezivul pentru gene false Andrea lipici pentru gene false este un produs eficient si sigur, fabricat din ingrediente naturale si in plus este si prietenos cu mediul. Iti recomand sa incerci Andrea lipici pentru gene false daca te-ai saturat sa fii nehotărât de adeziv, sau dacă doriți o alternativă mai prietenoasă cu mediul pentru produsul obișnuit.