Косметический био-парафин с ароматом манго new, 500 мл.

Codul produsului: 15225
Soldul stocului: nu avem în stoc
(5)
13 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 4
Termen de valabilitate 3 ani
Dimensiunile
Lungimea 18.50
Lăţimea 13.50
Înălțimea 3.20
Opinii (2)

Scrie o părere despre produs

2023-09-16 14:48:43
5

2022-08-01 15:39:27
4

Miros concentrat, un pic de amator

GlobalFashion

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive în urma achiziției dumneavoastră. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim cumpărături bune și bună dispoziție!

În ultima vreme, tot mai multă lume alege să se îngrijească acasă, pentru a economisi timp și bani, dar fără să renunțe la calitatea produselor folosite în saloane. De aceea, astăzi vom vorbi despre un produs despre care cu siguranță veți îndrăgi: Косметический био-парафин с ароматом манго new, 500 мл.

Ca să începem cu începutul, ce este de fapt această parafină? Este un produs cosmetic foarte popular în saloanele de înfrumusețare, folosit pentru îngrijirea pielii și a unghiilor. Se obține din petrol, iar prin încălzirea ei, ajunge să fie lichidă și ușor de aplicat.

În mod normal, parafina este inodoră, dar acest produs conține și aroma de mango, care face îngrijirea mai plăcută și mai relaxantă. Acest aspect este important pentru mulți dintre noi, care vrem să încercăm produse noi și interesante, pline de arome și texturi.

Produsul conține ingrediente 100% naturale, ceea ce îl face sigur pentru orice tip de piele și persoanele care au probleme dermatologice pot utiliza acest produs cu încredere. Datorită proprietăților sale hidratante și emoliente, parafina ajută la regenerarea pielii, hidratează în profunzime și previne uscarea. În plus, poate fi utilizată și pentru unghii, pentru a le întări și a hidrata cuticula.

Modul de utilizare este unul simplu: se încălzește parafina până ajunge la starea dorită, se aplică într-un strat subțire pe zonele dorite (de exemplu, mâini și picioare) și se lasă să acționeze timp de 15-20 minute. După aceea, se îndepărtează cu grijă și se clătește cu apă caldă.

În concluzie, Косметический био-парафин с ароматом манго new, 500 мл este un produs foarte util și plăcut pentru îngrijirea pielii și unghiilor în confortul propriei case. Aroma delicioasă de mango va aduce o notă de relaxare și încântare, iar beneficiile hidratante și emoliente ale parafinei vor face ca pielea să fie moale și strălucitoare. Este cert că acest produs va deveni rapid indispensabil pentru rutina de îngrijire personală a fiecărei persoane care îl va încerca.