Perie de diamant pentru cuticule, flacără, crestătură roșie 243021R

Codul produsului: 15381
Soldul stocului: nu avem în stoc
50 lei
2,61 €
2,80 $
287 cumpărat
287 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 85
Dimensiunile
Lungimea 1.80
Lăţimea 1.80
Înălțimea 7.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Peria de diamant pentru cuticule este un instrument indispensabil în trusa oricărei persoane care acordă o atenție deosebită aspectului unghiilor și cuticulelor.

Această perie este dotată cu particule de diamant pe suprafața sa, astfel încât poate fi utilizată pentru îndepărtarea pielii moarte sau a cuticulelor uscate. Diamantul este unul dintre cele mai rezistente materiale, astfel încât această perie este foarte durabilă și poziționează cuticula cu o precizie extremă.

Alături de peria de diamant pentru cuticule, există și alte accesorii pentru îngrijirea unghiilor. Aparatele pentru manichiura și pedichiura, precum freza electrică, permit modelarea unghiilor și îndepărtarea surplusului de cuticule. Biturile diamant sunt de asemenea utile în acest proces, făcând mai ușoară și rapidă îndepărtarea pielii uscate.

Flacăra este un alt instrument important pentru igiena și îngrijirea unghiilor. Cu ajutorul acesteia putem îndepărta bacteriile și germeni, astfel încât să reducem riscul de infecții sau iritații ale pielii.

De asemenea, pentru a obține unghiile perfecte și sănătoase, este important să ne asigurăm că instrumentele pe care le folosim sunt de calitate și curate înainte și după utilizare. Orice instrument care nu este curat corespunzător poate fi un mediu favorabil de dezvoltare a bacteriilor și fungi, ceea ce poate duce la probleme la nivelul pielii și unghiilor.

În final, cea mai bună modalitate de a avea unghii sănătoase și frumoase este să acordăm o atenție deosebită igienei personale și să utilizăm instrumentele corespunzătoare pentru îngrijirea unghiilor și cuticulelor.