Пилочка баф Global Fashion 180/180, синий цвет

Codul produsului: 15568
Soldul stocului: nu avem în stoc
6 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 1
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Пилочка баф Global Fashion 180/180, синий цвет, este un instrument de manichiură esențial pentru extinderea unghiilor și pentru a le forma după preferințele tale. Acesta poate fi folosit atât în saloanele de înfrumusețare cât și acasă.

Pilăcuța este de un calitate superioară, fiind realizată din materiale rezistente și durabile. Design-ul său ergonomic o face ușor de manevrat, fără a te forța să aplici o presiune excesivă pe unghii. Culoarea sa albastră este strălucitoare și îți va aduce un zâmbet pe buze în timp ce îți realizezi manichiura dorită.

Cu gradul său de granulare de 180/180, această pilă oferă o calitatea fără egal în realizarea finisajelor și a formei unghiilor, fiind ideală pentru eliminarea asperităților, a cuticulelor sau a celor mai mici imperfecțiuni ale unghiilor. Materialul din care este creat oferă o durabilitate și performanță excelentă, pentru unghii perfecte.

Ca orice altă pilă de manichiură, este important să se utilizeze corect și cu grijă. Este recomandabil să nu se presioneze excesiv, pentru a evita ruperea sau deteriorarea unghiei, iar utilizarea sa trebuie limitată la o singură direcție, în timp ce se realizează procesul de curățare și formare.

În concluzie, Пилочка баф Global Fashion 180/180, синий цвет, este un instrument de manichiură de înaltă calitate, accesibil și ușor de utilizat, ideal pentru extinderea și formarea unghiilor. Este un must-have în kit-ul tău de manichiură și îți va oferi unicele experiențe de înfrumusețare pe care le-ai dorit întotdeauna.