Твёрдая, цветная гель краска. Не растекается, имеет устойчивую структуру. Хорошо пигментированная.

Solid color gel, 5 гр. Твёрдая цветная гель-краска наносится легко, не оставляет разводов,. Сушится в UV-лампе 2-3 мин., или в LED/UV-лампе в течение 1 мин.

Гель-краска повышенной плотности, Solid color gel 5 гр, 16

Codul produsului: 15620
Soldul stocului: mult
60 lei
3,16 €
3,39 $
10 cumpărat

Cantitate:

10 cumpărat
Descriere

Твёрдая, цветная гель краска. Не растекается, имеет устойчивую структуру. Хорошо пигментированная.

Solid color gel, 5 гр. Твёрдая цветная гель-краска наносится легко, не оставляет разводов,. Сушится в UV-лампе 2-3 мин., или в LED/UV-лампе в течение 1 мин.

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 129
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 16
Dimensiunile
Lungimea 3.50
Lăţimea 3.50
Înălțimea 2.60
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Gelul color solid este una dintre cele mai populare opțiuni pentru pictarea unghiilor la ora actuală. Cu toate acestea, există un nou jucător pe piață care se ridică deasupra restului. Este vorba despre gelul color solid cu o densitate ridicată - o variantă mai rezistentă și mai durabilă a gelului color solid standard.

Acest tip de gel colorat are o consistență diferită decât cea a variantei tradiționale. În timp ce gelul color solid standard are tendința de a fi mai lichid, gelul cu densitate ridicată este mult mai gros și mai vâscos. Acest lucru are un efect drastic asupra procesului de aplicare - cu cât densitatea este mai mare, cu atât este mai ușor să obțineți o acoperire uniformă.

Gelul color solid cu densitate ridicată este disponibil în diferite nuanțe și culori, mai mult decât cel standard. De la roșu intens până la albastru vibrant sau vernil, există multe opțiuni disponibile pentru oricine își dorește să își personalizeze unghiile.

O altă caracteristică importantă a acestui tip de gel este durabilitatea. Gelul de densitate ridicată este mult mai rezistent decât cel standard și poate rezista mult mai mult timp pe unghii. Mulți clienți consideră că acest gel poate dura până la trei săptămâni fără să se ciobescă sau să se decoloreze, chiar și în cazul unei utilizări agresive în activități zilnice.

Deși gelul de densitate ridicată poate fi mai scump decât varianta tradițională, mulți oameni consideră că stă la baza investiției tot timpul pe care îl economisesc prin utilizarea sa îndelungată și durabilă. Mulți profesioniști ai îngrijirii unghiilor sunt de acord că această nouă tehnologie de gel este în valoare de investiție.

În concluzie, gelul color solid cu o densitate ridicată este o opțiune excelentă pentru oricine își dorește să obțină unghiile perfecte, care să reziste mult timp fără a fi deteriorate. Cu multe avantaje în plus față de gelul standard, merită să încercați această nouă ofertă pentru a obține un aspect profesional și durabil al unghiilor.