Amber ochii de pisică 410

Codul produsului: 2638
Soldul stocului: nu avem în stoc
65 lei
3,39 €
3,64 $
4 cumpărat
4 cumpărat
Specificaţii
Vizualizări 165
Numărul de produse î ntr-o cutie 12
Numărul raftului de depozitare С 23
Numărul culorii 10
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Gelul de lac volumizant Cat's Eye Amber are o bază pigmentată la care s-au adăugat particule colorate metalice. De aceea, acest gel de lustruire poate fi aplicat singur, fără un strat de bază de culoare închisă. Deși poate fi experimentat, îl puteți aplica peste o culoare neagră și se va dezvălui într-un mod nou. Cu cât este mai intensă și mai închisă culoarea ojei, cu atât modelul va ieși mai bine în evidență și cu atât mai atractivă va fi manichiura ta.
CULORI:
01
12
11
10
09
08
07
06
05
04
03
02
GEL LACQUER
“OCHI DE PISICĂ CHIHLIMBAR”

"Ochiul de pisică este o piatră care are un efect frumos, hipnotizant, care amintește foarte mult de strălucirea irizată a pupilei unei pisici.
Este ceea ce încearcă să reproducă fashionistele, făcându-și o manichiură care să imite această piatră naturală. Strălucirile moi captivează literalmente esteticienii și le hipnotizează ochii, iar pentru a face o manichiură ochi de pisică manichiura poate chiar începători în neil-art. Unghiile cu acest design nu vor trece niciodată neobservate.
2638
2661
2637
2683
2697
2701
2621
2631
2681
2663
2648
2703
SUBȚINUTURI:
culori pigmentate

conține particule metalice de argint

Efect de piatră prețioasă naturală

textură medie
AVANTAJE:
ml
8

Amber felină глаз410

Ochii de pisică este o nouă acoperiri decorative de unghii la modă cu efect de tipar-блика pentru a crea o manichiură strălucitoare, cu excelente caracteristici. Ochii de pisică fotografii puteți vedea pe site-ul.

Interacțiunea cu un magnet permite pentru a obține un efect de frumos solare блика, amintind de aspectul de piatră prețioasă "ochii de Pisică".

Făcând un magnet diferite de mișcare, posibilitatea de a crea modele neobișnuite.

În activitatea de gel-lac simplu și convenabil. Ușor de aplicat, pe unghii se ține destul de mult, fără chips-uri și fisuri. Ceea ce distinge gel lac de șelac - este durata de sosete, de până la 4 săptămâni.

Puteți vedea fotografii si cumpara gel lac ochii de pisică în magazinul nostru online.


Când vine vorba de starea de spirit, unghiile tale pot da un impuls instantaneu. Și ce poate fi mai frumos decât oja semipermanentă într-o nuanță minunată de cat eyes chihlimbar?

Această culoare strălucitoare este perfectă pentru a-ți completa look-ul, dându-ți un sentiment puternic și sexy în același timp.

Spre deosebire de nuanțele clasice de cat eyes negru și argintiu, chihlimbarul adaugă o notă caldă și sofisticată la manichiura ta, făcându-te să arăți și mai luminoasă și mai faimoasă decât celelalte culori.

Iar combinația perfectă dintre cat eyes și chihlimbar oferă un efect de reflexie uimitor pe unghiile tale, ceea ce le face să strălucească și să iasă în evidență, indiferent de ocazie.

Dacă ești în căutarea unei culori noi și interesante pentru unghiile tale, cat eyes chihlimbar este alegerea perfectă. Așadar, încălecați-vă niște unghii fabuloase cu această nuanță scânteietoare și veți avea întotdeauna un look de invidiat.