Твердосплавная фреза Шар с синей насечкой

Codul produsului: 15926
Soldul stocului: nu avem în stoc
2 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Tverdosplavnaya freza Shar cu nascheki albastru este un instrument extrem de folositor pentru profesionistii in domeniul unghiilor si a manichiurii-pedichiurii. Aceasta freza este realizata dintr-un material foarte rezistent si durabil, numit carbura de tungsten, care o face perfecta pentru a lucra cu unghii naturale sau false.

Freza are o forma sferica si este dotata cu o naschiitura albastra. Naschiitura ascutita a acestui instrument ii permite sa indeparteze cu precizie si usor cuticulele si pielita morta de pe unghii. De asemenea, freza poate fi folosita pentru crearea unor forme complexe de unghii sau pentru finisarea si slefuirea acestora.

Datorita durabilitatii sale, freza Shar cu nascheki albastru poate fi utilizata timp indelungat fara a se deteriora. Cu toate acestea, pentru a prelungi viata utila a instrumentului si pentru a evita contaminarea cu bacterii, este recomandat sa fie curatat cu atentie dupa fiecare utilizare.

In concluzie, Tverdosplavnaya freza Shar cu nascheki albastru este o alegere excelenta pentru profesionistii care lucreaza cu unghii si care doresc sa fie siguri ca obtin cele mai bune rezultate. Indiferent daca doriti sa indepartati cuticulele sau sa creati forme complexe de unghii, aceasta freza va face ca procesul sa fie usor si precis.