Алмазная насадка для кутикулы, цилиндр закруглённый, красная насечка 880/040R

Codul produsului: 16015
Soldul stocului: nu avem în stoc
50 lei
2,61 €
2,80 $
36 cumpărat
36 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 2
Dimensiunile
Lungimea 1.80
Lăţimea 1.80
Înălțimea 7.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Îngrijirea unghiilor poate fi importantă atât din motive estetice, cât și pentru sănătatea lor. În acest sens, utilizarea aparatelor pentru manichiura - pedichiura poate fi un ajutor de nădejde. În ceea ce privește biturile sau freza electrică, acestea sunt un accesorii esențiale în acest proces. Printre cele mai populare bituri diamant se numără cilindrul și biturile rotative pentru kivikle.

În rândul acestor bituri diamant se află și o nasadka deosebit de utilă, respectiv cea pentru cuticule, confecționată din aliaj special de înaltă performanță, care poate fi montată pe freza electrică. Această nasadka este deosebit de practică atât pentru manichiura, cât și pentru pedichiura, întrucât ajută la curățarea cuticulelor și a pielii moarte în jurul unghiilor.

De asemenea, există și cilindri de diverse dimensiuni și forme utilizate pentru nivelarea și eliminarea asperităților de pe unghii, dar și pentru finisarea acestora. Unul dintre aceștia este cilindrul Zakruglen, ce are o formă rotundă și poate fi folosit pentru finisarea marginilor unghiilor și reducerea distanței dintre tegumentul unghiei și cuticulă.

În cele din urmă, biturile rotative pentru kivikle sunt un alt accesoriu indispensabil în procesul de manichiură-pedichiură. În acest scop, tehnologiile moderne permit elaborarea acestor bituri cu precise și fine în diverse forme și modele, incluzând și biturile cu un design special de tipul krasnaya nasechka 880/040R, folosit în special în manichiură și perfect adaptat pentru utilizarea pe unghii fragile sau sensibile.

În concluzie, în ceea ce privește aparatelor și accesoriile pentru manichiura-pedichiura, biturile diamant și extension pentru unghii dau posibilitatea de a experimenta și a face unghiile tale să arate perfect. Iar acestea sunt foarte ușor de utilizat, putând fi achiziționate în magazinele de produse de frumusețe sau online.