Мягкое лезвие, Кератогель, 25% Urea, 100 мл

Codul produsului: 16184
Soldul stocului: nu avem în stoc
4 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 41
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

În lumea produselor pentru îngrijirea pielii, există o gamă largă de opțiuni destinate îngrijirii picioarelor și îndepărtării pielii uscate sau aspre. Însă, un produs care merită menționat și care poate face diferența, este Мягкое лезвие, Кератогель, 25% Urea, 100 мл.

Aceste produse pot fi găsite în majoritatea magazinelor de cosmetice și sunt, de fapt, o combinație între o lamă de ras și un gel special conceput pentru a înmuia pielea. Cu ajutorul acestui produs, veți putea îndepărta ușor pielea uscată și îngroșată a picioarelor, fără să simțiți disconfort, sau senzația de durere.

Оdată ce ați aplicat keratogelul pe piele, acesta va începe să se acționeze imediat, înmuiind pielea și facând-o mai ușor de îndepărtat. Ureea, care este un ingredient esențial în acest produs, ajută la hidratarea și înmuierea pielii, în timp ce gelul conferă o lubrifiere adecvată pentru efectuarea unei tunsori precise și fără risc.

În plus față de efectele sale benefice asupra pielii, acest produs are și avantajul că este ușor de utilizat, neputând fi folosit doar acasă, dar și la saloanele de frumusețe.

О alegere bună pentru orice persoană care dorește să aibă picioarele catifelate și îngrijite, Мягкое лезвие, Кератогель, 25% Urea, 100 мл este o investiție garantată în sănătatea și frumusețea pielii dumneavoastră.