Аппарат для маникюра и педикюра зеркальный, DM-202 NAIL POLISHER, 65W, 35000 об/мин, SILVER

Codul produsului: 16208
Soldul stocului: nu avem în stoc
22 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 62
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

În prezent, îngrijirea unghiilor a devenit una dintre cele mai importante preocupări pentru femei. Aparatul pentru manichiura şi pedichiura DM-202 NAIL POLISHER este un obiect indispensabil pentru acei care vor să aibă unghii frumoase şi sănătoase.

Acest aparat este un dispozitiv electric extrem de eficient, care ajută la îndepărtarea cuticulelor, a picioruşelor uscate şi la modelarea unghiilor. DM-202 NAIL POLISHER are o putere de 65W şi poate ajunge la o viteză de până la 35000 de rotaţii pe minut. Acest lucru îl face unul dintre cele mai rapide dispozitive de pe piaţă.

Designul aparatului de manichiură şi pedichiură DM-202 este elegant şi modern, în ton cu cele mai recente tendinţe de moda. Este disponibil în culoarea argintie, care completează perfect orice decor. Suprafaţa dispozitivului este oglindită, ceea ce îi conferă un aspect sofisticat şi elegant.

Dispozitivul este uşor şi uşor de utilizat. Frezele încorporate sunt uşor de schimbat şi se potrivesc perfect cu toate tipurile de unghii. DM-202 NAIL POLISHER vine, de asemenea, cu un set de freze pentru diferite funcţii, inclusiv curăţarea cuticulelor, polizarea unghiilor şi îndepărtarea pielii uscate. Dispozitivul este, de asemenea, suficient de mic pentru a fi transportat oriunde dorim, îl putem lua cu noi în călătorii pentru a ne menţine unghiile în cea mai bună formă.

În concluzie, DM-202 NAIL POLISHER este un aparat pentru manichiură şi pedichiură modern şi eficient, care se remarcă prin designul elegant şi rapiditatea de lucru. Acesta este un investiţie excelentă pentru oricine îşi doreşte unghii sănătoase şi frumoase.