Аппарат для маникюра и педикюра зеркальный, DM-202 NAIL POLISHER, 65W, 35000 об/мин, PINK

Codul produsului: 16211
Soldul stocului: nu avem în stoc
17 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 6
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

O manichiură și pedichiură perfectă necesită echipamente de calitate și performante. DM-202 NAIL POLISHER este aparatul care poate face diferența în salonul tău de înfrumusețare. Această freză electrică cu o putere de 65W și o viteză de rotație de 35000 rpm este foarte potrivită pentru extensia unghiilor și modelele de manichiură.

Și nu este doar performantă, ci și frumoasă, întrucât are un design modern și elegant în culoarea roz. Carcasa este realizată dintr-un material durabil, iar partea superioară este prevăzută cu un ecran LED ce poate fi utilizat pentru a controla viteza de rotație sau pentru a regla direcția de rotație.

Freză electrică DM-202 NAIL POLISHER poate fi utilizată pentru a sculpta, poliza și finisa unghiile, atât pentru mâini cât și pentru picioare. Cu acest aparat puteți crea modele complexe de manichiură și pedichiură, scoțând în evidență creativitatea și abilitățile profesionale. Utilizarea acestui dispozitiv nu necesită prea multă experiență, fiind ușor de utilizat și având schimbător de freze ce poate fi schimbat rapid și ușor.

Dacă doriți să aveți un dispozitiv profesionist pentru a vă ajuta să faceți manichiură și pedichiură, DM-202 NAIL POLISHER este alegerea ideală. Calitatea, performanța și designul modern sunt garanția că veți face o investiție bună.  În plus, fiind un aparat portabil și compact, este perfect pentru a fi transportat și folosit în afara salonului.