Аппарат для маникюра и педикюра 45000 оборотов 65W, ZS-602, цвет белый

Codul produsului: 16222
Soldul stocului: nu avem în stoc
31 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 4
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Unul dintre cele mai importante aparat pentru îngrijirea unghiilor și realizarea manichiurii sau pedichiurii perfecte este freza electrică cu 45000 de rotații și 65 de wați. Modelul ZS-602, disponibil în culoarea alb, este una dintre cele mai populare și apreciate opțiuni de pe piață.

Acest aparat pentru manichiură și pedichiură dispune de o putere mare și o viteză de rotație ridicată, ceea ce îi permite să elimine rapid și eficient toate impuritățile și să modeleze unghiile în forme diferite.

Modul de utilizare este foarte simplu și accesibil oricui, fiind prevăzut cu un buton de pornire/oprire și un reglaj al vitezei. Carcasa aparatului este realizată din materiale de calitate superioară, ceea ce îl face durabil și rezistent la uzură.

În plus, aparatul pentru manichiură și pedichiură 45000 de rotații 65W ZS-602 este dotat cu un sistem de absorbție a prafului, care contribuie la menținerea unui mediu de lucru curat și sanitar.

În concluzie, investirea într-un astfel de aparat de înaltă performanță vă poate aduce multe avantaje atunci când vine vorba de îngrijirea unghiilor și obținerea unei manichiuri sau pedichiuri impecabile. Modelul ZS-602 este una dintre cele mai bune opțiuni de pe piață, fiind eficient, durabil și ușor de utilizat.