Gel lac haină de Blană Fur Coat 01, Global Fashion 8 ml

Codul produsului: 2693
Soldul stocului: nu avem în stoc
65 lei
3,40 €
3,62 $
16 cumpărat
16 cumpărat
Specificaţii
Vizualizări 186
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Numărul raftului de depozitare D63
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 01
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Global Fashion Fur coat gel lacuri gel sunt acoperiri decorative cu efect de flocat. Efectul de pâslă face ca unghia să arate ca o haină caldă de blană. Modelele de unghii cu oja de gel "Fur coat" sunt ideale pentru toamnă și iarnă. Cu ajutorul lor, puteți da unghiilor dvs. o asemănare uimitoare cu bucăți de lână de pâslă, o țesătură moale și confortabilă de melange, pâslă elegantă. Textura se bazează pe o bază de lapte de culoare pastel, la care se adaugă cele mai fine lână, ceea ce conferă un volum suplimentar învelișului. Consistența lacului de gel "Shuba" vâscos, moderat gros, ușor de aplicat pe placa de unghii. Dar cel mai bine este să aplicați două straturi, distribuind uniform petele pe întreaga unghie. Ușor și simplu de aplicat pe placa de unghii, nu lasă dungi, nu se rostogolesc. Odată aplicate, acestea raționalizează forma unghiei și netezesc culoarea pe întreaga suprafață.
GEL POLISH "BLANA"
neteziți turma
cu o pensulă atunci când se aplică
design individual cu fiecare aplicare de culoare
AVANTAJE:
Subtilități:
01
06
05
04
03
02
CULOARE:

ușor și simplu de utilizat

uniformitatea culorii la aplicare

fără miros înțepător

nuanță saturată de lungă durată



Rezistență crescută la deteriorări mecanice, fără cioburi sau zgârieturi pe toată durata de utilizare

strălucire lucioasă perfectă

tufișuri fine multicolore
2693
2695
2644
2708
2685
2643
ml.
8

Codul mărfurilor-01Gel lac haină de BLANĂla Modă noutate în domeniul Nail industria deAcoperire cu войлочным efect face unghie ca caldă шубку.

Gelul lac haină de blană Fur Coat 01 este un produs de succes marca Global Fashion, care se bucură de un renume impresionant în rândul amatorilor de manichiură de calitate. Acest produs se numără printre cele mai vândute din gama de oje semipermanente a producătorului, datorită proprietăților sale remarcabile.

Gelul lac Fur Coat 01 se caracterizează prin textura sa matasoasă și fină, care îi conferă un aspect deosebit de elegant și sofisticat. Datorită formulei sale, acest gel lac îi oferă un aspect lucios și durabil unghiilor, fiind astfel preferat de cei care doresc să își mențină manichiura intactă cât mai mult timp posibil.

În plus, un mare avantaj al acestui produs îl reprezintă faptul că este foarte ușor de aplicat și se usuca rapid, ceea ce îi face preferat de profesioniști. Chiar și la îndepărtarea sa, nu lasă urme sau zgârieturi pe unghii, fapt pentru care este ales și de cei care se confruntă cu probleme de sensibilitate la contactul cu produsele chimice.

În concluzie, gelul lac haină de blană Fur Coat 01 este un produs calitativ, care îmbină stilul și eleganța cu durabilitatea și ușurința de aplicare. Dacă îți dorești o manichiură care să reziste pentru o perioadă îndelungată, acest produs este alegerea ideală pentru tine.