Diamond gel polish, Shine Spectrum 8 ml 06

Codul produsului: 16360
Soldul stocului: nu avem în stoc
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 6
Numărul culorii 06
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Diamond Gel Polish este o ojă semipermanentă de calitate superioară care este perfectă pentru a-ți extinde unghiile și a obține un look elegant și strălucitor. Acest produs este disponibil în nuanța Shine Spectrum, în varianta de 8 ml.

Oja semipermanentă a devenit o alegere populară printre femeile care doresc să aibă unghiile perfecte pentru o perioadă mai îndelungată de timp, fără a fi nevoie să le vopsești la fiecare câteva zile. Diamond Gel Polish îți oferă această opțiune, dar cu un plus de strălucire.

Nuanța Shine Spectrum este un amestec uimitor de roz și aur, care se potrivește perfect pentru orice ocazie. Dacă vrei să îți scoți în evidență unghiile la o petrecere, acesta este produsul potrivit pentru tine.

Un alt avantaj al acestei oje semipermanente este că nu necesită un timp îndelungat de uscare. După ce ai aplicat produsul pe unghii, trebuie doar să introduci degetele într-o lampă UV pentru aproximativ 30 de secunde, iar oja se va usca instantaneu. Nu mai trebuie să aștepți 10-15 minute până se usucă, ca în cazul ojei clasice.

Cu oja semipermanentă Diamond Gel Polish, poți fi sigură că nu îți vei deteriora unghiile naturale. Acest produs se lipește perfect de unghie și nu necesită șlefuirea stratului superior al unghiei, astfel încât nu va exista nicio deteriorare a acestora.

Astfel, dacă vrei să îți extinzi unghiile și să obții un look strălucitor, nu uita să încerci Diamond Gel Polish în nuanța Shine Spectrum, în varianta de 8 ml. Îți vei îndrăgosti de aspectul tău nou și nu vei mai dori să revii la oja clasică.