Diamond gel polish, Shine Spectrum 8 ml 17

Codul produsului: 16371
Soldul stocului: nu avem în stoc
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 2
Numărul culorii 17
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Diamond Gel Polish este un produs nou, utilizat în saloanele de înfrumusețare pentru a oferi unghiilor un aspect strălucitor. Oja semipermanentă Diamond Gel Polish este perfectă pentru a fi aplicată pe unghii, datorită formulei sale avansate, care conferă un strat uniform și strălucitor.

Această ojă semipermanentă este extrem de ușor de aplicat și se usucă rapid. De asemenea, este ușor de îndepărtat, ceea ce face din Diamond Gel Polish un produs preferat atât de tehnicienii de unghii profesioniști, cât și de persoanele care își doresc unghiile perfecte.

Shine Spectrum 8 ml este o gamă de culori vibrante de la Diamond Gel Polish. Acest produs este disponibil în 17 nuanțe strălucitoare, care vor face ca unghiile să arate grozav și îngrijite. Nuanțele disponibile în această gamă includ roz, albastru, argintiu, negru și multe altele.

Dacă doriți ca unghiile să fie în centrul atenției, să fie strălucitoare și ușor de întreținut, Diamond Gel Polish și Shine Spectrum 8 ml sunt alegerea perfectă. Oferind o finisare strălucitoare și de durată, acest produs creează efectul unei manichiuri perfecte pentru cel puțin două săptămâni.

Pentru a beneficia de întreaga gamă de culori strălucitoare și pentru a obține o afișare deosebită, este recomandat să utilizați Diamond Gel Polish și Shine Spectrum 8 ml în saloanele de înfrumusețare profesioniste. Cu această nouă gamă de ojă semipermanentă, unghiile dvs. vor fi întotdeauna în tendințe și în perfectă stare de sănătate și frumusețe.