Gel polish Nude, Global Fashion 15 ml, 01

Codul produsului: 16379
Soldul stocului: nu avem în stoc
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 4
Numărul culorii 01
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Gel polish Nude, Global Fashion 15 ml, 01 este o ojă semipermanentă cu o nuanță de nude care se potrivește cu orice outfit. Această ojă are o textură cremoasă și aplicarea acesteia este foarte ușoară datorită pensulei sale cu un design special.

Oja are un finish lucios și poate rămâne intactă timp de 2-3 săptămâni fără să se ciobească sau să se decoloreze. Gel polish Nude, Global Fashion 15 ml, 01 este ideal pentru persoanele care își doresc un look natural, dar la modă.

Această ojă semipermanentă poate fi aplicată atât pe unghii naturale, cât și pe extensii de unghii. De asemenea, se poate folosi și ca bază pentru alte culori sau modele de nail art.

Datorită calității sale superioare, oja semipermanentă Gel polish Nude, Global Fashion 15 ml, 01 este preferată de multe saloane de înfrumusețare și este foarte populară printre femeile care își doresc un aspect curat și îngrijit al unghiilor lor.

În concluzie, Gel polish Nude, Global Fashion 15 ml, 01 este o ojă semipermanentă excelentă pentru oricine își dorește un look natural și curat al unghiilor sale. Cu această ojă, veți avea unghiile perfecte timp de câteva săptămâni și veți fi gata să îi impresionați pe toți cei din jurul vostru cu aspectul vostru perfect.