Gel polish Nude, Global Fashion 15 ml, 25

Codul produsului: 16403
Soldul stocului: nu avem în stoc
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 8
Numărul culorii 25
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Dacă vrei să îți faci unghiile să arate impecabil și să fie ușor de asortat cu orice ținută, oja semipermanentă gel polish Nude de la Global Fashion este una dintre cele mai bune alegeri pe care le poți face.

Această ojă semipermanentă are un ambalaj de 15 ml și este disponibilă în nuanța Nude, un ton natural și elegant ce va completa orice look. Ideală pentru ocazii formale sau casual, această gamă de oje semipermanente se evidențiază prin durabilitatea sa și rezistența la zgârieturi și fisuri.

Datorită tehnologiei inovatoare a ojelor semipermanente, nu va trebui să îți faci griji cu privire la ușurința cu care se ciobesc sau se derulează ojele. Ojă semipermanentă gel polish Nude este și extrem de ușor de aplicat, astfel încât poți obține unghiile perfecte și la domiciliu.

Nu mai este necesar să mergi la salon pentru a obține unghiile perfecte sau să cheltui bani în plus pentru a schimba culoarea ojei.Tot ce trebuie să faci este să aplici oja semipermanentă și să o fixezi cu o lampă UV/LED pentru a obține rezultatele dorite.

În plus, această ojă semipermanentă se poate îndepărta fără a-ți afecta unghiile naturale, astfel încât să poți continua să le îngrijești eficient după ce fii îndepărtat oja. Gel polish Nude de la Global Fashion este alegerea perfectă pentru toți aceia care doresc unghiile impecabile și de durată.