Gel polish Nude, Global Fashion 15 ml, 27

Codul produsului: 16405
Soldul stocului: nu avem în stoc
Specificaţii
Specificaţii
Numărul culorii 27
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Vrei să arăți fabulos și să ai unghiile impecabile tot timpul? Atunci ojele semipermanente sunt alegerea perfectă pentru tine! Gel polish-urile sunt o alegere populară datorită rezistenței îndelungate și datorită gradului redus de deteriorare în timp.

Când vine vorba de alegerea culorii, Global Fashion are cea mai bună soluție pentru tine: Gel polish Nude, 15 ml, codul 27. Această nuanță delicată va adăuga un aspect natural manichiurii tale, făcându-ți mâinile să arate frumoase și îngrijite. Este ușor de asortat cu orice ținută și va face ca unghiile tale să arate minunat, fără a fi prea evidente.

Secretul pentru o manichiură perfectă este să începi cu o bază netedă și curată, astfel că baza unei manichiuri de succes este o pregătire corespunzătoare. Pentru a te asigura că unghiile tale sunt perfect curate și pregătite pentru aplicarea Gel polish-ului Nude, poți utiliza untratament special. Aplică-l înainte de a aplica gelul, pentru a obține un aspect optim.

Nude este una dintre culorile preferate ale femeilor din întreaga lume. Această nuanță delicată de bej va aduce la viață unghiile tale și va aduce un plus de eleganță lookului tău. Global Fashion oferă Gel polish-ul perfect pentru a-ți arăta cea mai buna versiune a manichiurii tale, astfel încât să strălucești în orice moment al zilei.

În concluzie, dacă îți dorești unghiile să arate perfect oricând, și, în același timp, să păstrezi un aspect delicat și natural, încearcă Gel polish-ul Nude de la Global Fashion, codul 27. Este ușor de aplicat, are o consistență ușoară și o nuanță delicioasă. Ai garanția că vei avea o manichiură impecabilă și durabilă, care va atrage toate privirile.