Topitor de ceară in caseta (culoare în sortiment) Ceară într-o casetă 1 buc Benzi 50 buc

Kit de depilare, super pret, Nr. 1

Codul produsului: 16462
Soldul stocului: mult
230 lei
190 lei
-17%
12,09 €
12,86 $
50 cumpărat

Cantitate:

50 cumpărat
Descriere

Topitor de ceară in caseta (culoare în sortiment) Ceară într-o casetă 1 buc Benzi 50 buc

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 3886
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Daca esti in cautarea unui kit de depilare eficient si la un pret avantajos, atunci Kit-ul de depilare Nr.1 este solutia perfecta pentru tine! Acest set de epilare iti va oferi o piele neteda si frumoasa in doar cateva minute, fara a fi nevoie sa cheltuiesti sume mari de bani.

In interiorul acestui kit vei gasi tot ceea ce ai nevoie pentru a iti realiza o depilare perfecta: o epilatoare din inox cu doua capete diferite, una pentru zona sensibila si cealalta pentru zona normala, o lama de curatare pentru intretinerea epilatorului si o perie pentru curatare.

Aceasta epilatoare este fabricata din inox de calitate superioara, ceea ce il face rezistent si durabil. Designul ergonomic si manerul anti-alunecare te ajuta sa il folosesti cu usurinta si sa obtii un rezultat perfect in confortul propriei case.

In plus, datorita dimensiunii sale compacte, acest set de epilare este usor de transportat si il poti lua cu tine oriunde mergi. Indiferent daca esti acasa, la munca sau in vacanta, acest kit iti va oferi sansa de a te bucura de o piele frumoasa fara a cheltui sume mari de bani la saloanele de infrumusetare.

In concluzie, daca esti in cautarea unui kit de depilare de calitate, cu un pret mic si eficient pentru a avea o piele catifelata, Kit-ul de depilare Nr.1 este cea mai buna alegere. Iar cu siguranta vei fi foarte multumita de performanta acestui set de epilare!