• лампа для ногтей SUN 1 (48W)
  • аппарат для маникюра и педикюра 35000 об/мин ZS-217 (цвет в ассортименте)
  • вытяжка для маникюра, маленькая (цвет в ассортименте)

Set de lampă, freză, hota pentru unghii, super preț

Codul produsului: 16465
Soldul stocului: nu avem în stoc
1 470 lei
77,66 €
82,76 $
6 cumpărat
6 cumpărat
Descriere
  • лампа для ногтей SUN 1 (48W)
  • аппарат для маникюра и педикюра 35000 об/мин ZS-217 (цвет в ассортименте)
  • вытяжка для маникюра, маленькая (цвет в ассортименте)
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 948
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Extinderea unghiilor este o tendință populară în ultimii ani, iar pentru a realiza acest lucru, este nevoie de un set de instrumente de calitate. Un astfel de set este compus dintr-o lampă UV, o freză și o hotă pentru unghii. Împreună, acestea vor completa un kit de manichiură de top și vor avea un efect semnificativ asupra calității extensiilor de unghii.

Lampa UV este esențială pentru a obține unghii care rezistă perioade lungi de timp, fiind, de asemenea, un element important în îngrijirea și curățarea acestora. Aceasta este folosită pentru a usca gelurile și lacurile de unghii, iar lungimea de undă a acesteia asigură o fixare rapidă și eficientă, reducând astfel timpul necesar pentru a obține unghii frumoase.

Freză pentru unghii este un alt instrument important în ceea ce privește extinderea, îndreptarea sau ajustarea oricăror imperfecțiuni ale unghiilor. Aceasta este utilizată pentru a forma vârfurile sau de a îndepărta stratul de top al unghiilor naturale pentru a crea un suport solid și închistat pentru „acoperire”.

În timp ce freza pentru unghii este o aplicație mai agresivă, hota pentru unghii acționează ca o soluție de aspirare a prafului și a reziduurilor de la procesul de extindere. Hota de unghii minimizează riscul de inhalare a particulelor și protejează în mod eficient împotriva poluării aerului.

Un set format dintr-o lampă UV, o freză și o hota pentru unghii poate fi un cadou minunat pentru o persoană pasionată de îngrijirea și frumusețea unghiilor sale. Acestea sunt instrumente profesionale de calitate, care vine la un preț accesibil și oferă rezultate excelente. Cel mai surprinzător aspect al acestui set minunat este prețul. Cu toate acestea, achiziția lor poate fi benefică, deoarece aceste instrumente sunt durabile și rezistente și își vor păstra calitatea timp de mulți ani.

În concluzie, un set format dintr-o lampă UV, o freză și o hotă pentru unghii este ideal pentru profesioniștii pasionați sau pentru cei care vor ca unghiile lor să arate impecabil. Aceste instrumente sunt durabile, eficiente și pot fi achiziționate la un preț bine structurat. Așadar, dacă sunteți în căutarea unui cadou minunat pentru o persoană specială, atunci acesta este în mod clar alegerea potrivită!