Foarfece pentru cuticule Staleks Expert 22/1, SE-22/1

Codul produsului: 16517
Soldul stocului: mult
300 lei
15,71 €
16,84 $
1 cumpărat

Cantitate:

1 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 161
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Foarfecele pentru cuticule sunt un instrument important pentru cei care își doresc unghii curate și îngrijite. Acestea sunt utilizate pentru a elimina cuticulele într-un mod precis și eficient. Un brand renumit în lumea instrumentelor pentru manichiură și pedichiură este Staleks și un exemplu de foarfece pentru cuticule premium este modelul Expert 22/1, SE-22/1.

Acest model de foarfece pentru cuticule se remarca prin calitatea excelentă a materialelor folosite, precum și prin designul ergonomic și util. Foarfecul este realizat din oțel inoxidabil german, ceea ce îi conferă o mare durabilitate și performanță superioară. Lamele sunt ascuțite îndeajuns pentru a putea tăia cuticula cu ușurință, iar capul rotunjit împiedică rostogolirea foarfecelui și protejează pielea din jur.

Un alt aspect important în ceea ce privește aceste foarfece pentru cuticule este confortul. Foarfecelul Staleks 22/1 are mâner din cauciuc, cu o formă ergonomică care permite o prindere sigură și confortabilă în timpul utilizării. De asemenea, greutatea și dimensiunile foarfecelui sunt echilibrate perfect pentru a se potrivi cu ușurință în mâna utilizatorului.

Cu aceste foarfece pentru cuticule o manichiură perfectă devine mai ușor de realizat și mai rapidă. În afară de utilizare în saloanele de înfrumusețare, acestea sunt și o alegere excelentă pentru cei care își doresc să-și facă manichiura acasă.

În concluzie, Staleks Expert 22/1, SE-22/1 este un instrument profesional de înaltă calitate, care își merită reputația sa de top. Este o investiție importantă pentru oricine caută cele mai bune instrumente pentru manichiură și pedichiură, care să fie durabile, precise și confortabile.