Perie de modă globală cu două fețe cu pietre roz (formă ovală + pătrată)

Codul produsului: 16570
Soldul stocului: nu avem în stoc
10 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 1
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Peria de modă globală cu două fețe cu pietre roz este accesoriul perfect pentru a îți face manichiura atât elegantă, cât și trendy. Cu o formă ovală și pătrată, aceasta îți oferă posibilitatea de a face orice design de manichiură dorit.

Fețele periei sunt prevăzute cu pietricele roz strălucitoare, care adaugă un aspect glam și sofisticat. Iar peria este foarte ușor de folosit, având mânerul confortabil și ergonomic.

Această perie poate fi folosită atât pentru unghii naturale, cât și pentru unghii tehnice, cu gel sau cu sistem acrilic. Cu ajutorul feței pătrate, poți îndepărta ușor surplusul de gel sau lac de pe unghii și poți crea linii precise. Iar cu fețele ovale, poți finisa manichiura și poți îndepărta cuticulele inestetice.

Designul compact al acestei perii face ca aceasta să fie ușor de transportat și depozitat, nu ocupă mult spațiu în geanta ta de cosmetice și nu se va deteriora rapid.

În concluzie, peria de modă globală cu două fețe cu pietre roz este un accesoriu esențial pentru orice pasionată de manichiură. Permite creația de design-uri complexe și îți garantează o manichiură perfectă.