Пластиковый дозатор предназначен для хранения и удобного использования жидкостей. Компактный аксессуар для мастеров маникюра и косметологов.

Sticluță cu pulverizator pentru lichide 60 ml

Codul produsului: 16636
Soldul stocului: mult
20 lei
12 lei
-40%
1,04 €
1,12 $
21 cumpărat

Cantitate:

21 cumpărat
Descriere

Пластиковый дозатор предназначен для хранения и удобного использования жидкостей. Компактный аксессуар для мастеров маникюра и косметологов.

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 296
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Dacă sunteți pasionată de manichiură și nu vă place să vă murdăriți sau să vă vărsați lichidele folosite, ar trebui să investiți într-un dozator-spray plastic pentru lichide. Un astfel de recipient de stocare vă poate fi de mare ajutor în activitatea de manichiură, dar și în alte activități ce implică lichide.

Recipientul este fabricat din plastic și are o capacitate de 60 de mililitri, fiind ușor de utilizat și de transportat oriunde doriți. Dozatorul cu spray este o opțiune practică pentru depozitarea și aplicarea lichidelor, datorită pulverizării uniforme și precise, fără riscul de alunecare sau scurgeri.

Unii poate ar putea considera că nu este un produs necesar, însă utilizarea dozatorului-spray poate aduce mai multe avantaje, cum ar fi:

1. Economie de lichide - pulverizarea uniformă va ajuta la reducerea cantității de lichid folosită;

2. Curățenie - pulverizarea uniformă împiedică scurgerea și murdărirea;

3. Ușurința în utilizare - dozatorul-spray este simplu de folosit, iar activitățile devin mai rapide și mai eficiente;

4. Depozitare - recipentul este util pentru gruparea și depozitarea în siguranță a lichidelor folosite în activitățile de manichiură.

Deci, dacă sunteți în căutarea unui recipient practic și ușor de folosit pentru depozitarea și aplicarea lichidelor folosite în activitățile de manichiură ori pentru alte activități, dozatorul-spray de 60 de mililitri poate fi o opțiune excelentă pentru dumneavoastră.