Perie dublă pentru vopsirea părului, transparenta

Codul produsului: 17471
Soldul stocului: mult
20 lei
1,04 €
1,12 $
1 cumpărat

Cantitate:

1 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 127
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

O pensulă pentru vopsirea părului și pieptănat în același timp poate fi de un real ajutor pentru persoanele care doresc să obțină un aspect perfect și uniform pentru părul lor. Pensula pentru vopsirea părului cu o pensetă este deosebit de utilă pentru cei care doresc să vopsească sau să decoloreze părul acasă, oferindu-le posibilitatea să aplice cu ușurință culoarea pe toate părțile, inclusiv în cele mai greu accesibile zone.

Această pensulă pentru vopsirea părului cu pensetă are un design curat și simplu, cu o formă ergonomică și o mână la fel de confortabilă, aceasta fiind concepută pentru a se potrivi confortabil în mână și pentru a fi manevrată cu ușurință. Pensula este fabricată din materiale de înaltă calitate și dispune de peri foarte rezistenți care rețin produsul de vopsire, permițându-i să fie aplicat cu ușurință și precis.

În plus, pensula pentru vopsirea părului cu pensetă vine într-o variantă transparentă, ceea ce o face perfectă pentru aceia care doresc să vadă exact cât produs de vopsire este aplicat pe păr și în ce zone. Aceasta este o caracteristică importantă pentru cei care doresc să obțină o culoare uniformă și exactă.

Deci, dacă doriți să vă vopsiți părul acasă și să obțineți un aspect perfect și uniform, pensula pentru vopsirea părului cu pensetă este accesoriul perfect pentru dvs. Alegeți o pensulă de calitate pentru a profita de beneficiile sale, iar părul dvs. va arăta fabulos în orice moment!