Liquid styptic, кровоостанавливающее средство 30 ml

Codul produsului: 17474
Soldul stocului: nu avem în stoc
65 lei
3,39 €
3,64 $
2 cumpărat
2 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 74
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Liquid styptic sau кровоостанавливающее средство este un produs farmaceutic utilizat pentru oprirea sângerărilor la nivelul unghiilor. Acesta se prezintă sub formă de soluție într-un flacon de 30 ml și conține substanțe active care acționează rapid și eficient pentru a preveni continuarea fluxului de sânge.

Înainte de extinderea unghiilor, este important să se pregătească bine unghiile pentru a evita ruperea și sângerarea acestora în timpul procedurii. În acest sens, se recomandă utilizarea unei soluții de pregătire a unghiilor pentru a curăța și igieniza zona de lucru, precum și pentru a întări și hidrata unghiile.

În cazul în care apare o sângerare în timpul extinderii unghiilor, liquid styptic poate fi folosit pentru a stopa sângele imediat. Se aplică o cantitate mică de soluție cu ajutorul unei bete de bumbac sau a unui tampon steril direct pe zona sângerată. În general, efectul de oprire a sângerării este rapid și eficient, iar durata de acțiune variază în funcție de intensitatea și durata sângerării.

Este important de menționat că liquid styptic este un produs farmaceutic și trebuie utilizat cu precauție și respectând cu atenție instrucțiunile de utilizare pentru a evita eventualele efecte secundare sau complicații. De asemenea, trebuie păstrat într-un loc uscat și ferit de copii și animale de companie.

În concluzie, liquid styptic reprezintă o soluție eficientă și rapidă pentru oprirea sângerărilor la nivelul unghiilor în timpul extinderii acestora. Este important să se utilizeze cu precauție și să se respecte instrucțiunile de utilizare pentru a obține cele mai bune rezultate și pentru a evita eventuale complicații.