Лопатка маникюрная Staleks Pro Smart 50 Type 2, 50/2

Codul produsului: 17476
Soldul stocului: mult
130 lei
6,79 €
7,23 $
15 cumpărat

Cantitate:

15 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 193
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Лопатка маникюрная Staleks Pro Smart 50 Type 2, 50/2 este un instrument de calitate superioară, proiectat pentru a fi utilizat în activitățile de manichiură și pedichiură.

Această lopată este fabricată din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate, care îi conferă durabilitate și rezistență la coroziune. Design-ul ergonomic al mânerului garantează o priză confortabilă, evitând astfel oboseala mâinilor în timpul utilizării.

Лопатка маникюрная Staleks Pro Smart 50 Type 2, 50/2 are o formă îngustă și precisă, care facilitează înlăturarea cuticulelor sau a pielii uscate de pe unghii fără nicio greșeală. Vârful său ascuțit, dar neted, împiedică rănirea pielii în timpul manevrării.

Asigurând o performanță excelentă, această lopată este potrivită pentru utilizarea atât în saloane de înfrumusețare, cât și acasă. De asemenea, este ușor de curățat și sterilizat, astfel încât se poate păstra igienizată și în siguranță.

Toate aceste caracteristici ale Лопатка маникюрная Staleks Pro Smart 50 Type 2, 50/2 o fac una dintre cele mai bune opțiuni de pe piață pentru oricine caută un instrument de calitate superioară pentru manichiură și pedichiură.