Ножницы для кутикулы Staleks Exclusive 20 Type 2 SX-20/2m

Codul produsului: 17484
Soldul stocului: nu avem în stoc
470 lei
24,56 €
26,16 $
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 55
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Foarfeca de manichiură Staleks Exclusive 20 Type 2 SX-20/2m este un instrument perfect pentru extinderea unghiilor și îngrijirea cuticulelor. Este un produs de înaltă calitate, realizat din oțel inoxidabil, ceea ce îl face durabil și rezistent la coroziune.

Foarfecele Staleks Exclusive au o mânere confortabile, care ajută la reducerea stresului la nivelul încheieturilor și la evitarea oboselii mâinilor. De asemenea, lamele dințate ale foarfecei ajută la o tăiere precisă și netedă a cuticulelor, fără a le trage sau a le răni.

O altă caracteristică importantă a acestei foarfece este faptul că este ușor de curățat și de dezinfectat, ceea ce o face ideală pentru folosirea în saloanele de înfrumusețare și în spa-uri.

În concluzie, foarfeca de manichiură Staleks Exclusive 20 Type 2 SX-20/2m este un instrument indispensabil în trusa de manichiurist și în îngrijirea personală a unghiilor. Este un produs de calitate superioară, confortabil și precis în utilizare, iar datorită durabilității sale, veți putea folosi acest instrument pentru o lungă perioadă de timp.