Tatuaj pentru unghii White W-187

Codul produsului: 17642
Soldul stocului: mult
20 lei
1,06 €
1,13 $
1 cumpărat

Cantitate:

1 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 98
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Unul dintre cele mai populare tipuri de decoratiuni pentru unghii se numeste tatuaj pentru unghii, iar in acest articol vom discuta despre modelul White W-187.

Acest model este unul cu adevarat special, datorita culorilor si detaliilor sale delicate. Tatuajul consta intr-un model floral, cu flori mici si frunze, intr-o nuanta delicata de alb. Aceasta nuanta este perfecta pentru a se potrivi cu orice tinuta sau ocazie, fiind in acelasi timp eleganta si sofisticata.

In plus, tatuajul White W-187 poate fi aplicat foarte usor, fiind disponibil sub forma de abtibilduri pentru unghii. Cu ajutorul lor, puteti crea o manichiura deosebita in doar cateva minute, fara a fi nevoie sa mergeti la salon sau sa aveti abilitati profesionale de pictura.

Abtibildurile sunt foarte rezistente, putand fi purtate pentru o perioada mai indelungata fara sa se decoloreze sau sa se deterioreze. De asemenea, ele au dimensiunea mica, potrivindu-se perfect pentru inelul degetului sau varful unghiilor.

In concluzie, tatuajul pentru unghii White W-187 este un accesoriu de neocolit pentru orice femeie care doreste sa adauge o pata de culoare si eleganta tinutei sale. Indiferent daca sunteti la birou sau la o petrecere, acest model va completa perfect stilul dumneavoastra. In plus, utilizarea abtibildurilor pentru unghii le face usor de aplicat si de purtat, fara sa presupuna un efort suplimentar. Deci, indrazniti sa incercati acest model si sa va bucurati de unghiile voastre spectaculoase si unice!