Bit negru din ceramica, forma conica, briu rosu TC191ST-Black

Codul produsului: 17951
Soldul stocului: mult
100 lei
5,26 €
5,64 $
3 cumpărat

Cantitate:

3 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 217
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Керамическая насадка черная, конус, красная насечка, TC191ST-Black, este unul dintre cele mai utile și versatile instrumente pentru îngrijirea unghiilor. Această freză electrică poate fi utilizată cu succes pentru unghiile naturale, precum și pentru cele artificiale, cum ar fi cele din gel sau acril.

Această freză are forma unui con și este fabricată dintr-un material de cea mai înaltă calitate, cum este ceramica. Aceasta asigură faptul că instrumentul va fi extrem de precis și că va furniza unghiei o formă perfectă.

În plus, această freză este dotată cu o nașcetură roșie, care ajută la reglarea rapidă a dimensiunilor. Această nașcetură poate fi ajustată confortabil și rapid pentru a obține unghiile potrivite pentru gusturile fiecărei persoane.

De asemenea, acest bit de ceramica este destul de puternic pentru a îndepărta gelul sau acrilul din unghia artificială, reducând timpul și efortul necesar pentru a termina procesul de curățare.

În concluzie, dacă sunteți în căutarea unei freze electrice pentru îngrijirea unghiilor, atunci Керамическая насадка черная, конус, красная насечка, TC191ST-Black ar putea fi alegerea potrivită pentru dvs. Cu o formă precisă, o nașcetură ușor de utilizat și o putere suficientă pentru a îndepărta gelațiunea sau acrilul, acest instrument este unul dintre cele mai bune disponibile pe piață.