Sticker pentru unghii Combi Gold #117

Codul produsului: 18321
Soldul stocului: puțin
30 lei
1,58 €
1,69 $

Cantitate:

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 91
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Sticker-ul pentru unghii Combi Gold #117 este o modalitate ușoară și distractivă de a decora unghiile tale fără a trebui să cheltuiți bani în saloane de înfrumusețare sau să petreceți mult timp pentru a vă face unghiile la domiciliu.

Acesta este un sticker pentru unghii ce poate fi aplicat foarte ușor, oferindu-ți o manichiură deosebită și strălucitoare. Acest sticker are diferite modele, într-un design special, în culori de aur și argintii.

Tot ce trebuie să faceți este să alegeți dimensiunea potrivită a stick-urilor și să le lipiți pe unghia dvs. Curățați unghiile dvs. înainte de aplicarea autocolantelor și asigurați-vă că unghiile sunt uscate.

Acest sticker pentru unghii poate fi utilizat pentru orice ocazie, inclusiv pentru nunți, petreceri și botezuri sau pur și simplu pentru a vă face manichiura la domiciliu. Acesta poate fi utilizat și pentru a vă decora unghiile de mâini și de picioare.

De asemenea, sticker-ul pentru unghii Combi Gold # 117 poate fi îndepărtat ușor fără a lăsa reziduuri și fără a vă deteriora unghiile. Acest lucru îl face o alegere excelentă pentru persoanele care nu doresc să-și petreacă prea mult timp îndepărtând manichiura.

În general, sticker-ul Combi Gold # 117 este un mod ușor și ieftin de a vă decora unghiile și de a face o manichiură deosebită. Cu acest autocolant pentru unghii, puteți avea unghiile manichiurate chiar și atunci când sunteți în mișcare sau când nu aveți prea mult timp la dispoziție.