Sticker pentru unghii Combi Gold #103

Codul produsului: 18322
Soldul stocului: mult
30 lei
1,57 €
1,68 $
2 cumpărat

Cantitate:

2 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 135
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Unghiile decorabile sunt in trend in acest sezon si nu numai. Sticker-urile pentru unghii sunt o optiune rapida si usoara pentru a-ti face unghiile sa straluceasca. Daca doresti un efect deosebit si un design unic, Combi Gold #103 este optiunea perfecta pentru tine.

Acest sticker pentru unghii este disponibil in tonuri auriu deschis si cupru si poate fi aplicat pe orice dimensiune de unghii. Impresionantul model florar poate fi amplasat la baza sau varful unghiilor, pentru un efect wow instant.

Aplicarea sticker-ului pentru unghii este simpla si convenabila chiar si pentru cei care nu sunt obisnuiti cu astfel de lucruri. Inainte de a aplica sticker-ul, spala-ti mainile si degreseaza unghia cu o solutie speciala pentru eliminarea grasimii sau top coat. Apoi, lasa sa se usuce bine si selecteaza dimensiunea potrivita a sticker-ului. Atunci când aplici autocolantul, asigura-te ca este fixat bine si nu prezinta bule de aer. Pe langa aceasta, trebuie să aplici și un top coat pentru a proteja sticker-ul si pentru a prelungi durabilitatea acestuia.

Cu Combi Gold #103 ai posibilitatea de a-ti crea unghiile tale propriul tau stil si de a adauga un plus de eleganta si farmec tinutelor tale. Alege acum modelul preferat si bucura-te de unghii minunate si valoroase.