Гель-лак Global Fashion Premium 10 мл 037

Codul produsului: 2951
Soldul stocului: nu avem în stoc
65 lei
3,39 €
3,64 $
59 cumpărat
59 cumpărat
Specificaţii
Vizualizări 235
Numărul de produse î ntr-o cutie 8
Numărul raftului de depozitare A82
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 037
Dimensiunile
Lungimea 2.70 cm
Lăţimea 2.70 cm
Înălțimea 7.50 cm
Volum 10.00 ml

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

este absolut perfect pentru femeia modernă care își apreciază timpul și care dorește să arate mereu elegantă. Își păstrează culoarea bogată și strălucirea până la 3-4 săptămâni, nu se ciobesc și nu își pierd strălucirea. Acestea pot fi aplicate atât pe unghiile naturale, cât și pe cele false.
OJA SEMIPERMANENTĂ
GLOBAL FASHION
PREMIUM 10 ml
Deoarece această oja semipermanentă are un preț rezonabil, meșterii obișnuiesc să o aplice în mai multe straturi subțiri pentru a da o densitate de culoare.
SUBȚINUTURI:
AVANTAJE:
gamă largă de culori

de înaltă calitate

preț accesibil

hipoalergenic

rezistență

densitate mare de acoperire

fiecare flacon are un volum de 10 ml

consistență perfectă

Design realizat cu oja semipermanentă "Premium" de artista Svetlana Kolesnik
morning
midday
night
evening
ml
10
Proprietățile lacului gel:

Saturație ridicată a culorilor și
viscozitatea medie asigură o aplicare lină. Oja semipermanentă nu se întinde și este autonivelantă.

Описание:

Гель-лак Global Fashion Premium - это уникальный гель лак, разработанный по отличной формуле. Гель-лак Premium является плотным, имеет равномерно насыщенный цвет в два слоя покрытия, аккуратное нанесение и без усилий, превосходное качество полимеризации. Данное покрытие не растекается, легко наносится на ногтевую пластину, отлично прокрашивает ее, длительное сохранение яркого и насыщенного оттенка. Гель-лак Global Fashion Premium имеет богатую палитру оттенков, специально разработанную для ярких и стильных ноготков. Покрытие применяется практически со всеми производителями гель-лаков. Полимеризация в УФ, LED или гибридной CCFL лампе.

Объем: 10 мл

Купить гель-лак Global Fashion Premium, можно на нашем сайте.

Гель-лак Global Fashion Premium 10 мл 037 este unul dintre cele mai populare produse de îngrijire a unghiilor din lume. Acesta este un tip de ojă semipermanentă, care oferă o aderență puternică și o finisare strălucitoare.

Extinderea unghiilor este o metoda populara de a crea o lungime suplimentara la unghiile tale daca ai probleme de crestere sau daca vrei un aspect mai lung si elegant. Гель-лак Global Fashion 037 poate fi aplicat pe unghiile naturale, dar și pe unghii false.

Гель-лак Global Fashion Premium 10 мл 037 este rezistent la zgârieturi, fisuri și ciobiri. De asemenea, acesta nu se estompează sau nu se decolorează în timp. Aceste caracteristici fac ca oja semipermanentă să fie cea mai bună alegere pentru oricine dorește să aibă unghiile frumoase și sănătoase.

Ojă semipermanentă poate dura între 2 până la 4 săptămâni în funcție de modul de aplicare și de tipul activităților pe care le desfășoară persoana. Pentru a doua aplicare, oja se îndepărtează cu acetona și se pregătește unghia pentru a doua aplicare.

În concluzie, dacă dorești să ai unghiile frumoase și sănătoase pentru o perioadă mai îndelungată, o ojă semipermanentă ca Гель-лак Global Fashion Premium 10 мл 037 poate fi cea mai bună alegere. Acest produs îți garantează o strălucire intensă, o aderență puternică și o rezistență sporită împotriva fisurilor sau zgârieturilor. Procedura de aplicare poate fi făcută acasă sau poate fi efectuată de un specialist în domeniul manichiurii.