Global Fashion Premium 10ml 062 gel de lustruit Global Fashion Premium 10ml 062

Codul produsului: 2956
Soldul stocului: nu avem în stoc
65 lei
3,42 €
3,63 $
63 cumpărat
63 cumpărat
Specificaţii
Vizualizări 214
Numărul de produse î ntr-o cutie 8
Numărul raftului de depozitare A55
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 062
Dimensiunile
Lungimea 2.70 cm
Lăţimea 2.70 cm
Înălțimea 7.50 cm
Volum 10.00 ml

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

este absolut perfect pentru femeia modernă care își apreciază timpul și care dorește să arate mereu elegantă. Își păstrează culoarea bogată și strălucirea până la 3-4 săptămâni, nu se ciobesc și nu își pierd strălucirea. Acestea pot fi aplicate atât pe unghiile naturale, cât și pe cele false.
OJA SEMIPERMANENTĂ
GLOBAL FASHION
PREMIUM 10 ml
Deoarece această oja semipermanentă are un preț rezonabil, meșterii obișnuiesc să o aplice în mai multe straturi subțiri pentru a da o densitate de culoare.
SUBȚINUTURI:
AVANTAJE:
gamă largă de culori

de înaltă calitate

preț accesibil

hipoalergenic

rezistență

densitate mare de acoperire

fiecare flacon are un volum de 10 ml

consistență perfectă

Design realizat cu oja semipermanentă "Premium" de artista Svetlana Kolesnik
morning
midday
night
evening
ml
10
Proprietățile lacului gel:

Saturație ridicată a culorilor și
viscozitatea medie asigură o aplicare lină. Oja semipermanentă nu se întinde și este autonivelantă.

Descriere:

Global Fashion Premium Gel Lacquer este o ojă de gel unică dezvoltată cu o formulă excelentă. Gelul de lac Premium este dens, are o culoare uniformă și profundă în două straturi, se aplică ușor și fără efort, are o calitate excelentă a polimerizării. Acoperirea nu sângerează, se aplică cu ușurință pe placa de unghii, acoperă perfect unghia, păstrând o nuanță strălucitoare și saturată pentru o perioadă lungă de timp. Global Fashion Premium Gel Lacquer este disponibil într-o gamă largă de nuanțe, special concepute pentru unghii strălucitoare și elegante. Curățare sub lumină UV, LED sau CCFL hibrid.

Volum: 10ml

Cumpărați Global Fashion Premium Gel Lacquer pe site-ul nostru.

Global Fashion Premium 10ml 062 gel de lustruit este o ojă semipermanentă de calitate superioară, potrivită pentru extinderea unghiilor. Aceasta oferă un aspect strălucitor și profesionist, care durează până la 4 săptămâni.

Această ojă semipermanentă este ușor de aplicat și se usucă rapid sub lampa UV. Formula sa de înaltă performanță face ca unghia să fie rezistentă la fisuri sau lovituri, oferind, astfel, unghiei protectie și un aspect excelent pentru săptămâni.

Global Fashion Premium 10ml 062 gel de lustruit este disponibilă într-un flacon de 10 ml și este potrivită atât pentru uz profesional cât și pentru uz personal. Alegerea ideala pentru persoanele care doresc să aibă unghii cu un aspect strălucitor și cu rezistență îndelungată.

În plus, Global Fashion Premium 10ml 062 gel de lustruit este disponibilă într-o gamă largă de culori, astfel încât puteți alege nuanța preferată pentru ojă semipermanentă care să se potrivească cu stilul și preferințele dvs. Personalizați-ți manichiura cu această ojă de lustru Premium!

În concluzie, Global Fashion Premium 10ml 062 gel de lustruit este unul dintre cele mai bune produse de pe piață, oferind un aspect strălucitor și profesional unghiilor. Aceasta este recomandată tuturor celor care caută o ojă semipermanentă de calitate superioară și de înaltă performanță. Folosind această ojă semipermanentă veți avea unghiile perfecte timp îndelungat!