Global Fashion Premium 10ml 104 Gel Lacquer

Codul produsului: 2967
Soldul stocului: nu avem în stoc
65 lei
3,42 €
3,68 $
45 cumpărat
45 cumpărat
Specificaţii
Vizualizări 240
Numărul de produse î ntr-o cutie 8
Numărul raftului de depozitare A53
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 104
Dimensiunile
Lungimea 2.70 cm
Lăţimea 2.70 cm
Înălțimea 7.50 cm
Volum 10.00 ml

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

este absolut perfect pentru femeia modernă care își apreciază timpul și care dorește să arate mereu elegantă. Își păstrează culoarea bogată și strălucirea până la 3-4 săptămâni, nu se ciobesc și nu își pierd strălucirea. Acestea pot fi aplicate atât pe unghiile naturale, cât și pe cele false.
OJA SEMIPERMANENTĂ
GLOBAL FASHION
PREMIUM 10 ml
Deoarece această oja semipermanentă are un preț rezonabil, meșterii obișnuiesc să o aplice în mai multe straturi subțiri pentru a da o densitate de culoare.
SUBȚINUTURI:
AVANTAJE:
gamă largă de culori

de înaltă calitate

preț accesibil

hipoalergenic

rezistență

densitate mare de acoperire

fiecare flacon are un volum de 10 ml

consistență perfectă

Design realizat cu oja semipermanentă "Premium" de artista Svetlana Kolesnik
morning
midday
night
evening
ml
10
Proprietățile lacului gel:

Saturație ridicată a culorilor și
viscozitatea medie asigură o aplicare lină. Oja semipermanentă nu se întinde și este autonivelantă.
În ultima vreme, extinderea unghiilor și ojele semipermanente sunt din ce în ce mai populare în rândul femeilor de toate vârstele. Acestea sunt metode ideale pentru a avea unghii lungi și frumoase, dar care necesită puțină întreținere și durează timp îndelungat. Un brand care a devenit cunoscut în rândul fashionistelor din întreaga lume este Global Fashion, care oferă o gamă largă de oje semipermanente Premium 10ml.

Global Fashion Premium 10ml 104 Gel Lacquer este una dintre cele mai populare nuanțe din această gamă. Acest lac de unghii gel este ușor de aplicat, datorită pensulei sale plate și plate la capăt, care facilitează aplicarea uniformă în fiecare straturi. De asemenea, acest lac de unghii se usucă în câteva secunde sub lampa UV, ceea ce permite aplicarea rapidă a fiecărui strat.

Nuanța 104 este un roz delicat, perfect pentru a fi purtat în timpul verii sau pentru evenimentele de zi. Este o culoare atât de versatilă încât poate fi combinată cu orice stil vestimentar. De asemenea, această nuanță este foarte durabilă și poate dura până la patru săptămâni fără a se ciobi sau exfolia.

Un alt avantaj al acestui produs este capacitatea sa de a proteja unghiile de deteriorări și zgârieturi. Din moment ce unghiile expuse la apă frecvent și substanțe chimice sunt predispuse la deteriorare, acest lac de unghii este creat special pentru a preveni aceste probleme și a menține unghiile sănătoase.

În concluzie, Global Fashion Premium 10ml 104 Gel Lacquer este alegerea perfectă pentru oricare dintre femeile care își doresc să aibă unghiile frumoase și sănătoase, dar totodată să fie preocupate de timpul lor și să nu vrea să investească înainte într-un nou strat de lac de unghii. Culoarea delicată și durabilitatea makes ita bucurie pentru fiecare zi de vară sau pentru un eveniment special.