Global Fashion Premium 10 ml de gel de lustruit 136

Codul produsului: 3075
Soldul stocului: nu avem în stoc
65 lei
3,42 €
3,68 $
10 cumpărat
10 cumpărat
Specificaţii
Vizualizări 204
Numărul de produse î ntr-o cutie 8
Numărul raftului de depozitare A12
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 136
Dimensiunile
Lungimea 2.70 cm
Lăţimea 2.70 cm
Înălțimea 7.50 cm
Volum 10.00 ml

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

este absolut perfect pentru femeia modernă care își apreciază timpul și care dorește să arate mereu elegantă. Își păstrează culoarea bogată și strălucirea până la 3-4 săptămâni, nu se ciobesc și nu își pierd strălucirea. Acestea pot fi aplicate atât pe unghiile naturale, cât și pe cele false.
OJA SEMIPERMANENTĂ
GLOBAL FASHION
PREMIUM 10 ml
Deoarece această oja semipermanentă are un preț rezonabil, meșterii obișnuiesc să o aplice în mai multe straturi subțiri pentru a da o densitate de culoare.
SUBȚINUTURI:
AVANTAJE:
gamă largă de culori

de înaltă calitate

preț accesibil

hipoalergenic

rezistență

densitate mare de acoperire

fiecare flacon are un volum de 10 ml

consistență perfectă

Design realizat cu oja semipermanentă "Premium" de artista Svetlana Kolesnik
morning
midday
night
evening
ml
10
Proprietățile lacului gel:

Saturație ridicată a culorilor și
viscozitatea medie asigură o aplicare lină. Oja semipermanentă nu se întinde și este autonivelantă.
Global Fashion Premium 10 ml de gel de lustruit 136 este un produs de înaltă calitate pentru manichiura profesională. Acest gel de lustruit este conceput special pentru a oferi un luciu de lungă durată unghiilor, iar rezultatul final este de o calitate superioară.

Datorită extinderii unghiilor și ojelor semipermanente, astăzi putem adăuga astfel de produse în rutina de frumusețe pentru a obține un aspect impecabil al unghiilor noastre. Global Fashion Premium 10 ml de gel de lustruit 136 este un astfel de produs și poate fi folosit atât acasă, cât și în saloanele de înfrumusețare.

Acest produs este disponibil în variante de nuanțe vibrante, care se potrivesc oricărui stil și gust personal. De asemenea, textura sa este densă și nu se scurge, așadar este ușor de folosit. Aplicați o cantitate mică de gel de lustruit pe unghie, folosind pensula specială inclusă, apoi lăsați-l să se usuce înainte de a adăuga un strat suplimentar dacă este necesar.

Un mare avantaj al Global Fashion Premium 10 ml de gel de lustruit 136 este că aceasta poate fi utilizat cu ușurință atât pe unghiile naturale, cât și pe cele artificiale. Și, cu siguranță, veți fi satisfăcută de efectul deosebit pe care acest gel de lustruit îl va adăuga manichiurii dvs.

În concluzie, dacă sunteți în căutarea unui produs de calitate care să vă ajute să obțineți un aspect profesional la unghiile dvs., Global Fashion Premium 10 ml de gel de lustruit 136 este opțiunea ideală. Încercați acest gel de lustruit și veți vedea cum poate transforma cu ușurință aspectul oricărei manichiuri.