Продукция трески: Dk 024

Decor pentru unghii - sunt utilizate pentru a crea modele unice de arta unghiilor. Seturi diferite de varietatea de culori si forme.

Decor Global Fashion

Codul produsului: 3740
Soldul stocului: nu avem în stoc
54 lei
2,85 €
3,05 $
1 cumpărat
1 cumpărat
Descriere

Продукция трески: Dk 024

Decor pentru unghii - sunt utilizate pentru a crea modele unice de arta unghiilor. Seturi diferite de varietatea de culori si forme.

Specificaţii
Specificaţii
Dimensiunile
Lungimea 9.50
Lăţimea 8.00
Înălțimea 1.50
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Decor Global Fashion este o tendință puternică în lumea modei și designului, cu trăsături inspirate din culturile și stilurile de viață din întreaga lume. Aceasta se referă, în general, la crearea unui spațiu în care să se regăsească diferite elemente culturale și de design din diverse colțuri ale Lumii.

Această tendință este întâlnită în multe aspecte ale designului, de la îmbrăcăminte și accesorii, la decorarea spațiilor interioare sau exteriorului casei. Asta înseamnă că decorul Global Fashion poate fi incorporat în orice tip de proiect, indiferent de scopul acestuia sau de necesitățile publicului țintă.

Una dintre cele mai populare aplicații ale acestei tendințe în designul de interior este decorarea peretilor cu tapet. Astfel, putem alege modele orientale, culori africane sau imprimeuri inspirate din America de Sud sau Caraibe, pentru a obține un aspect eclectic și interesant.

În ceea ce privește moda, decorul Global Fashion s-a încorporat în foarte multe tendințe ale momentului, fiind folosit de designeri de top pentru a crea articole de îmbrăcăminte sau accesorii care să reușească să transmită călătorii și experiențe unice.

În același timp, decorul Global Fashion poate fi integrat și în obiecte de uz casnic, cum ar fi pahare, sticle sau diverse recipiente decorative. Astfel, putem obține un set impresionant de vase, care să se potrivească perfect într-un decor eclectic, dar și în cel mai minimalist spațiu.

În concluzie, decorul Global Fashion este o tendință amplu așteptată în lumea designului. Aceasta ne permite să explorăm și să încorporăm elemente culturale diverse, din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, pentru a crea un decor unic și inspirat. Este un mod ideal de a cuceri modă, dar și interiorul caselor noastre, oferind un aer autentic și exotic.