Gene Global Fashion 013

Codul produsului: 1321
Soldul stocului: nu avem în stoc
35 lei
1,81 €
1,97 $
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 249
Dimensiunile
Lungimea 9.50
Lăţimea 11.00
Înălțimea 1.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Produse asemănătoare
1 cumpărat
ID: 1341
35 lei
32 lei
-10%
Global Fashion 013 este una dintre cele mai populare linii de gene false disponibile în prezent pe piața de cosmetice. Aceste gene au fost proiectate pentru a oferi un aspect natural și de durată, fără a fi prea evidente sau exagerate.

Unul dintre aspectele remarcabile ale genelor Global Fashion 013 este calitatea materialului din care sunt făcute. Acestea sunt realizate din mătase sintetică de înaltă calitate, ceea ce le conferă un aspect natural și un confort deosebit. De asemenea, genele sunt disponibile în diferite dimensiuni și grosimi, astfel încât să puteți alege cele mai potrivite pentru aspectul și forma ochilor dumneavoastră.

În plus, aceste gene sunt ușor de aplicat și pot fi reutilizate de mai multe ori. Datorită inelelor adiționale incluse în pachet, puteți atașa genele la linia genelor naturale și le puteți ajusta pentru a se potrivi perfect.

Deși genele Global Fashion 013 oferă un aspect natural și sunt confortabile de purtat, acestea pot fi folosite pentru a crea o varietate de stiluri și efecte. Dacă doriți o privire mai dramatică, puteți alege o pereche de gene mai lungi sau mai dese, în timp ce pentru un aspect mai subtil, puteți alege o pereche care se potrivește cu firele de gene naturale.

În concluzie, gena Global Fashion 013 este o alegere perfectă pentru oricine dorește să adauge o notă de eleganță și frumusețe privirii lor. Acestea sunt confortabile, de înaltă calitate și pot fi folosite pentru a crea o varietate de stiluri și aspecte. Cu siguranță, aceste gene vor deveni un element esențial în arsenalul dvs. de frumusețe!