Gene Fashion Lashies

Codul produsului: 1349
Soldul stocului: nu avem în stoc
25 lei
1,30 €
1,40 $
2 cumpărat
2 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 281
Dimensiunile
Lungimea 8.20
Lăţimea 10.20
Înălțimea 2.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Produse asemănătoare
1 cumpărat
ID: 1341
35 lei
Moda Lashies este o nouă tendință în lumea machiajului care enunță faptul că putem avea niște gene impresionante în doar câteva minute și fără a investi sume mari de bani. Prin adăugarea unei singure bucăți de genă în colțul extern al ochiului, putem obține o transformare imediată a privirii și apar mai fresh și mai luminoase.

Acestea nu sunt doar niște gene obișnuite, ci sunt un tip special de gene cu fibre lungi și dense, care pot fi aplicate ușor cu ajutorul unei perechi de pensule. Este important să mentionam că genele false standard trebuie tăiate și ajustate la dimensiune, in funcție de ochii fiecărei persoane și a necesităților sale.

Cu Moda Lashies, problema tăierii sau ajustării genei false dispare, iar aplicarea este simplu și rapidă. Un aspect important care atrage multe femei către această tendință este faptul că puteți obține un aspect natural și volum deosebit, accentuându-vă ochii la maxim.

Aplicarea genelor false poate fi o adevarată provocare. Dacă nu sunteți un profesionist, poate dura ore pentru a vă plasa genele false atât de perfect încât să arate natural. Prin urmare, Moda Lashies este perfect pentru începători și și pentru persoanele care doresc să obțină un look perfect fără a fi nevoie să cheltuiască atât de mult timp în fața oglinzii.

Cu Moda Lashies, îți poți personaliza look-ul în funcție de nevoile tale. Dacă doriți un aspect natural și discret, puteți folosi culori neutre și gene scurte. Dacă doriți ca ochii să fie extrem de expresivi și voluminoși puteți utiliza fibre mai dense și lungi. Această tendință este perfectă pentru oricine care dorește să adauge o nouă dimensiune în machiajul său, fără a investi prea mult timp și bani.

În concluzie, Moda Lashies sunt o modalitate perfectă de a obține niște gene grozave și impresionante, fără a cheltui sume mari de bani și fără a fi nevoie să fiți un expert în machiaj. Această tendință este alegerea perfectă pentru femeile atente la detaliu care își doresc un look perfect și natural.