Gene Global Fashion 05

Codul produsului: 1409
Număr articol: 5
Soldul stocului: nu avem în stoc
35 lei
1,81 €
1,98 $
Specificaţii
Specificaţii
Număr articol 5
Vizualizări 217
Dimensiunile
Lungimea 9.50
Lăţimea 11.00
Înălțimea 1.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Produse asemănătoare
1 cumpărat
ID: 1341
35 lei
32 lei
-10%
Global Fashion 05 genele sunt una dintre cele mai populare tendințe în machiajul de frumusețe din ultima vreme. Aceste gene îți pot da un aspect dramatic, fără să fie prea încărcate cu mascară și fără a fi nevoie să apelezi la faimoasele gene false.

Aceste gene își datorează popularitatea și aspectul unic datorită tehnologiei unice de fabricare a perilor lor. Ele sunt împărțite în trei părți - două părți mai scurte la capăt și o a treia parte lungă în mijloc - această formă oferind un efect de alungire și de curbare a genelor tale naturale.

Global Fashion 05 genele sunt disponibile în mai multe nuanțe, de la negru intens la maro mai deschis, astfel încât să poți să alegi nuanța care se potrivește perfect cu culoarea părului și a pielii tale. Ele sunt, de asemenea, foarte ușor de aplicat, indiferent de nivelul tău de experiență în machiaj. Tot ce trebuie să faci este să aplici câteva straturi subtile de mascară, începând de la baza genelor și urcând spre vârfuri, și să amesteci bine pentru a crea un aspect natural și dramatic.

Dacă nu ai încercat încă Global Fashion 05 genele, ar fi timpul să adaugi acest produs în trusa ta de machiaj. Ele îți pot oferi un aspect uimitor și îți vor umple de încredere în tine, indiferent unde mergi sau ce faci!