Код продукта: SHT 09 Штамп при помощи которого очень быстро и удобно можно сделать рисунок на ногтях.

Печать для стемпинга

Codul produsului: 5029
Soldul stocului: nu avem în stoc
40 lei
2,09 €
2,26 $
13 cumpărat
13 cumpărat
Descriere

Код продукта: SHT 09 Штамп при помощи которого очень быстро и удобно можно сделать рисунок на ногтях.

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 196
Dimensiunile
Lungimea 13.00
Lăţimea 8.00
Înălțimea 4.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Pentru toate doamnele și fetele pasionate de îngrijirea unghiilor și de a-și crea unghiile perfecte, trebuie să aibă în trusa lor de manichiură o stampilă pentru stemping. Stampila pentru stemping este un accesoriu deosebit de util și eficient, care îți permite să aplici mai ușor modele cu detalii mai fine cu ajutorul plăcilor cu designuri predefinite.

Pe piață există multe variante de stampile pentru stemping, dar nu toate sunt la fel de bune și de precise. Printre cele mai bune se numără stampila din silicon sau cea cu partea interioară moale și cu o suprafață capacă și texturată. Pentru unghiile mai lungi, puteți folosi o stampilă cu o pernă mai mare pentru a putea acoperi întreaga suprafață a unghiei.

Procesul de folosire a unei stampile pentru stemping este relativ simplu. În primul rând, se aplică lacul pe placa cu design, iar apoi se îndepărtează excesul de lac cu o racletă specială. Placa cu design se aplică apoi pe stampilă și se presează ușor pentru a transfera modelul pe stampilă. Acesta este momentul în care îți poți alege culoarea preferată a lacului pentru unghii și poți aplica modelul pe unghie. Ai grijă să presezi stampila ferm și uniform pentru a nu estompa imaginea.

Stampila pentru stemping este un accesoriu pe care îl poți folosi cu ușurință chiar și acasă. Ea te ajută să-ți creezi modele personalizate și detaliate pentru manichiura și pedichiura ta, fără să fii nevoită să mergi la salon. În plus, sunt accesorii cu un preț accesibil pe care cu siguranță îți vor face viața mult mai ușoară și mai plăcută în timpul procesului de îngrijire a unghiilor tale.