Codul produsului: SR 06

Dizolvantul de dispersie GLOBAL FASHION îndepărtează reziduurile de acrilic, gel fără a deteriora structura, păstrând forma sa originală

forma.

Dizolvant de dispersie 120 ml

Codul produsului: 5266
Soldul stocului: mult
55 lei
2,70 €
3,14 $
98 cumpărat

Cantitate:

98 cumpărat
Descriere

Codul produsului: SR 06

Dizolvantul de dispersie GLOBAL FASHION îndepărtează reziduurile de acrilic, gel fără a deteriora structura, păstrând forma sa originală

forma.

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 2455
Termen de valabilitate 3 ani
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Dizolvantul de dispersie 120 ml este un produs esențial în pregătirea pentru extinderea unghiilor. Acesta este folosit pentru a curăța unghiile de impurități și pentru a îndepărta uleiurile naturale, astfel încât materialele de extensie să se poată lipi bine de unghie.

Dizolvantul de dispersie este un tip de soluție care este utilizat pentru a dizolva lacul de pe suprafața unghiilor, dar și pentru a fixa straturile de gel sau acril pe unghii. Acest produs este conceput să usuce mai repede decât alte tipuri de soluții, ceea ce face că procesul de curățare a unghiilor să fie mai rapid și mai eficient.

Dizolvantul de dispersie este disponibil într-o variată gamă de cantități și marci. În general, flacoanele au o capacitate de 120 de ml și sunt prevăzute cu un aplicator. Pentru a utiliza acest produs, se aplică o cantitate mică pe o dischetă de bumbac sau pe o pensulă de curățare și se curăță ușor suprafața unghiei. Este important să nu exagerați cu cantitatea de soluție aplicată, deoarece aceasta poate afecta aderența viitoarelor materiale de extensie.

Dizolvantul de dispersie este un produs esențial care trebuie utilizat cu precauție. Este importante să citiți întotdeauna instrucțiunile de pe ambalaj și să evitați contactul cu pielea sau ochii. De asemenea, este necesar să respectați recomandările producătorului atunci când utilizați acest produs.

În concluzie, dizolvantul de dispersie 120 ml este un produs util și indispensabil în pregătirea pentru extinderea unghiilor. Acesta ajută la curățarea și pregătirea adecvată a unghiilor pentru aderarea optimă a materialelor de extensie și oferă o soluție rapidă și eficientă pentru curățarea suprafețelor unghiilor.