5D GEL Global 5 ml lavenoder

Codul produsului: 5860
Soldul stocului: nu avem în stoc
65 lei
3,38 €
3,61 $
8 cumpărat
8 cumpărat
Specificaţii
Vizualizări 254
Numărul raftului de depozitare K13
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii lavenoder

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Videoclip cu produsul:
"5D"-GEL
În prezent, dezvoltarea tehnicilor de manichiură are ca scop ușurarea lucrului cu orice material. Gelul 5D de la Global Fashion este tipul de material cu care se poate lucra ușor și simplu, chiar și pentru meșterii autodidacți. Tehnica de lucru cu această masă densă și care păstrează perfect forma se stăpânește rapid. Iar piesele finite impresionează prin execuția lor elegantă și eficientă.
AVANTAJE:
Gelul de modelare Global Fashion 5D este un gel colorat foarte dens și plastic, care își păstrează perfect forma, nu sângerează și este perfect pentru modelarea elementelor tridimensionale. Varietatea de nuanțe ajută la transpunerea în realitate a oricărei idei a autorului. Folosind gelul de plastilină 5D pentru modelare, vă veți transforma instantaneu unghiile, iar acestea vor deveni un obiect de atenție. Calitățile de menținere a formei ale acestui material decorativ ajută, de asemenea, la crearea celor mai fine detalii cu o precizie de bijuterie. Gelul modelator este rezistent la deteriorare în timpul lucrului la domiciliu și, de asemenea, aderă perfect la suprafața pe care ați pregătit-o. Nu are urme lipicioase și este foarte maleabil. Se polimerizează sub o lampă UV timp de 2 minute, LED timp de 30 de secunde. Volumul sticluței este de 5 grame.
îndeplinește standarde de înaltă calitate

comod și ușor de utilizat

compoziție sigură - nu conține ftalat de dibutil, toluen, formaldehidă

nu are un miros neplăcut

vă permite să ajustați forma designului pe o perioadă lungă de timp (până când acesta este plasat în lampa de polimerizare)

vă permite să completați desenul cu diverse tehnici de vopsire după polimerizare

ajută la crearea de bijuterii care nu se agață de haine sau de păr cu vârfuri și margini ascuțite

puternic și durabil

rezistente la factori externi, nu sunt supuse la ciobire

nu-și pierde culoarea (nu se estompează)

creează un spațiu maxim de creativitate

Excelent pentru toate decorațiunile: pietre, paiete, strasuri, sclipici, pietre, scoici, perle

nu se lipește de mâini și de pensule

fresh green
pink
white
black
red
royal
blue
light
pink
lime
orchid
sunflower
gr.
5

Codul produsului: 5D GEL -lavenoder K13

Gel 5D este folosit pentru sculptură decorativă. Culoarea sa este saturată. Gelul este ideal pentru crearea de desene tridimensionale. După întărire, are o textură mată plăcută, similară cu cea a matriței acrilice.

Timp de polimerizare în lămpi UV/LED: 2 minute.

Stratul lipicios de vopsea gel permite utilizarea în tehnica de turnare.

5D GEL Global 5 ml lavenoder este un produs nou și inovativ în industria unghiilor. Este o vopsea pentru unghii care oferă un efect 3D impresionant și strălucire mult mai puternică decât alte produse similare.

Datorită formulei sale unice, acest gel poate fi aplicat ușor și uniform pe unghii, fără a lăsa urme sau pete. De asemenea, oferă o acoperire perfectă și durează mult mai mult decât alte geluri pentru unghii.

Printre avantajele acestui produs se numără și durabilitatea sa, care îl face să fie perfect pentru o mare varietate de activități, inclusiv sporturi, activități cotidiene și întâlniri de afaceri.

Pentru a obține cele mai bune rezultate, se recomandă ca unghiile să fie pregătite înainte de aplicarea acestui produs. În primul rând, trebuie să curățați unghiile de toate resturile de vopsea sau de lac. Apoi, trebuie să îndepărtați cuticulele și să șlefuiți ușor suprafața unghiilor pentru a le netezi.

După ce ați pregătit unghiile, puteți aplica gelul 5D GEL Global 5 ml lavenoder cu ajutorul unei pensule pentru unghii sau a unui aplicator. Pentru a obține un efect mai intens, puteți aplica două straturi de gel.

În concluzie, 5D GEL Global 5 ml lavenoder este un produs exclusiv și inovativ pentru unghii, ce oferă o acoperire perfectă și o strălucire extrem de puternică. Dacă doriți să aveți niște unghii impresionante și o manichiură deosebită, acest produs este perfect pentru dumneavoastră!