Codul produsului: NF-Z-5

Cap de perie (culori asortate) A 31

Codul produsului: 6741
Soldul stocului: mult
35 lei
1,83 €
1,96 $
23 cumpărat

Cantitate:

23 cumpărat
Descriere

Codul produsului: NF-Z-5

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 426
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Capul de perie pentru unghii este un accesoriu vital in kit-ul oricarei persoane care isi face manichiura sau/si pedichiura acasa. Acesta este potrivit pentru a indeparta resturile de piele si cuticula, dar si pentru a netezi suprafata unghiei, curatand in profunzime orice impuritate.

Capul de perie A31 este confectionat din materiale de inalta calitate, astfel incat poate fi folosit zilnic pentru o perioada indelungata de timp. Infatisarea sa este foarte placuta, in culori asortate care pot fi folosite atat de femei, cat si de barbati.

Fiind usor de utilizat, capul de perie poate fi montat si demontat oricand, permitand astfel schimbarea lui atunci cand se ajunge la capatul de viata utila. Este potrivit atat pentru freze electrice de dimensiuni mici, cat si pentru cele mai mari.

Odata ce ai inceput sa folosesti capul de perie A31, vei observa imediat cum unghiile tale capata un aspect mai sanatos si mai ingrijit, fara sa fie nevoie sa mersi la salon. Indiferent daca folosesti capul de perie in mod regulat sau doar din cand in cand, efectele se vor vedea din ce in ce mai mult pe termen lung.

In concluzie, capul de perie A31 este un accesoriu indispensabil pentru oricine doreste sa isi ingrijeasca unghiile acasa, fara a mai fi nevoie sa mearga la salon. Materialul de calitate, designul placut si culorile asortate fac din acest produs o alegere excelenta pentru oricine isi doreste unghii frumoase si sanatoase.