Codul produsului: C 0.20, 14 mm gene false în ambalaj economic profesional Global Fashion economic.

Kit de gene Global Fashion C 0.20, 14 mm

Codul produsului: 7027
Soldul stocului: mult
200 lei
10,41 €
11,11 $

Cantitate:

Descriere

Codul produsului: C 0.20, 14 mm gene false în ambalaj economic profesional Global Fashion economic.

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 210
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Kitul de gene Global Fashion C 0.20, 14 mm este unul dintre cele mai populare și în trend produse din gama de extensii de gene disponibile astăzi pe piață. Acest kit este o alegere excelentă pentru cei care doresc să obțină o privire uimitoare și să simtă că au gene naturale și voluminoase.

Genele din acest kit sunt realizate din materiale de înaltă calitate, astfel încât sunt durabile și pot fi purtate mult timp fără a se deteriora sau a se desprinde. Fiecare genă este fabricată pentru a fi ușor de aplicat și de asemenea, pentru a oferi o aderență puternică și consistentă. Aceste gene sunt, de asemenea, foarte confortabile de purtat, atât că nu afectează pielea cât și pentru că sunt ușoare și nu creează o presiune pe pleoape.

Kitul este compus dintr-un total de 12 rânduri de gene de 14 mm, astfel încât ar trebui să fie suficiente pentru a acoperi genele naturale ale ambelor ochi. De asemenea, acest kit include și o culoare neagră vibrantă, care va ajuta la obținerea unui aspect natural și intens, totodată. O altă caracteristică interesantă a acestui kit este că genele sunt create special pentru a evita încâlcirea și încurcarea, ceea ce înseamnă că nu va fi nevoie să vă faceți griji că genele dvs. se vor încurca după aplicarea lor.

Pentru a folosi acest kit de extensii de gene, aveți nevoie de o pensetă de extensii de gene, o soluție specială de lipire a genelor și, bineînțeles, de o pereche de mâini pricepute. Așadar, acest kit poate fi folosit atât de profesioniști în saloane de frumusețe, cât și de persoanele ce încearcă această procedură acasă.

În concluzie, dacă doriți să aveți o privire intensă și să vă simțiți încrezători în frumusețea dvs., kitul de gene Global Fashion C 0.20, 14 mm este alegerea perfectă. Cu aceste gene naturale și voluminoase, veți fi siguri că veți impresiona și veți fi în centrul atenției.