Peignoir roșu Global N1954

Codul produsului: 7400
Soldul stocului: nu avem în stoc
100 lei
5,26 €
5,59 $
10 cumpărat
10 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 379
Dimensiunile
Lungimea 1.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Peignoirul roșu Global N1954 este un obiect vestimentar elegant, feminin și practic în același timp. Este un articole confortabil și ușor de purtat, dar și un element elegant care poate completa o ținută de seară sau o rochie sexy.

Peignoirul este fabricat dintr-un material fin, moale și plăcut la atingere, care îl face perfect pentru îmbrăcămintea de intimitate. Datorită croielii sale ample, se potrivește tuturor tipurilor de siluete, oferind libertatea de mișcare și comfortul dorit. Pe lângă acestea, îi conferă purtătorului un aspect sofisticat și seducător.

Peignoirul roșu Global N1954 poate fi folosit la ocazii speciale, precum sesiuni de fotografie de portret, petreceri tematice sau în momente intime din cadrul unei relații romantice.

O astfel de piesă vestimentară merită să fie introdusă în garderoba cuiva deoarece este un element special care poate completa o garderobă. În plus, poate fi purtat alături de diferite tipuri de lenjerie, încât poate deveni parte a unei ținute intime, stilate și elegante deopotrivă.

În concluzie, peignoirul roșu Global N1954 este un obiect vestimentar deosebit, care poate transforma instant orice outfit într-unul special și sofisticat, iar prezența acestuia în garderoba unei femei va oferi un plus de eleganță și rafinament.